Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Πόσο πωλείται 320i, cabrio, με ...0 χλμ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμένα πάντως μου έβγαλε τη ψυχή ρε παιδιά. Καταλαβαίνω και διαβάζω έκπληκτος τα διάφορα προβλήματα.

Αυτοί (BMW) θέλουν κυνήγι και πρέπει οπωσδήποτε να "φάνε" ομαδική αγωγή καθώς μάς δουλεύουν. Να φανταστείτε πως τα πρώτα χρόνια έγραφα απευθείας στην BMW Γερμανίας πιστεύοντας πως θα βγει άκρη. Γελάστηκα...

Βλέπετε, τα εκ Γερμανίας τζιμάνια μου έστελναν ένα απλό και κρύο απαντητικό μήνυμα πως το θέμα μου έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα και το διαχειρίζονται. Μετά από κάνα 8μηνο έλαβα απάντηση από την BMW Hellas!! καθώς η Γερμανία προωθούσε τα μηνύματα μου σε αυτούς οι οποίοι να μην σας πω που με έγραφαν.

Προσπάθησα να βγάλω άκρη με αυτούς από την Αθήνα αλλά ήταν εκπληκτικά εριστικοί. Οπότε κατέληξα στη δικηγόρο που μου σύστησαν, της παρουσίασα την υπόθεση και τα έγγραφα που είχα, το έψαξαν όλοι στο γραφείο τους! και τελικά μου είπαν πως αξίζει να το προσπαθήσω. Και τελικά κατέληξα να μου αλλάξουν κινητήρα.

Δυστυχώς μου έφυγε η διάθεση - ξεφούσκωσα από τα πολλά προβλήματα και λέω να το πουλήσω να ηρεμήσω. Ονειρεμένο αμάξι, μάλλον δεν θα βγάλει ξανά πρόβλημα αλλά αν περάσει ο έρωτας... τι να το κάνεις.

Για αυτό, αν μπορεί κάποιος να πει πόσο μπορεί να πιάσει ώστε να το βάλω στην αγγελία, θα είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

2. The Following 5 Users Say Thank You to eleftherios For This Useful Post:

A8hnaios (07-03-16), aristent (07-03-16), BILL007 (08-03-16), I_MNL (07-03-16), mark e92 (07-03-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP