λοιον εχω το εξης προβλημα!!! μετα απο αλλαγη της lcm(μοναδα φωτων)με μια καινουρια για να ολοκληρωθει ολο το προτζεκτ με τα xenon προεκυψε το παρακατω προβλημα! καθως πηγαμε να κωδικοποιησουμε τα κλειδια του αυτοκινητου μας εβγαλε οτι υπαρχει βλαβη στον αισθητηρα RLS(αισθητηρας βροχης/φωτων)και σταματαει την διακδικασια!το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ εχω αισθητηρα βροχης/φωτων ουτε ποτε ειχα και αυτο μου βγαζει οτι εχει βλαβη!!βασικα ''ψιλοχεστηκα'' αν εχει βλαβη αυτος αλλα εξαιτιας του δεν μπορω να κανω τιποτα στην μοναδα αυτη!!δλδ ουτε τις κλειδαριες μπορω να προγραμματισω ουτε τπτ αλλο ηλεκτρονικο στο αυτοκινητο!!!!! εχει κανεις αλλος παρομοια εμπειρια?να σημειωσω οτι το καινουριο μοντουλ φωτων εχει την λειτουργια γι αυτοματο αναμα φωτων,αλλα δεν εχει να κανει αυτο μιας και δεν ειναι συνδεμενο τπτ επανω του!!!τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν απαιζε ρολο αυτο!!υπραχει περιπτωση να οφειλεται στην μοναδα φωτων η οποια ειναι τελευταιας παραγωγης οποτε και λογο sw να ζηταει και αισθητηρα????? η την ''ακουσε'' η GM στα καλα καθουμενα?