Εγώ έχω και με τους δεξιούς και με τους αριστερούς και με τους κεντρώους. Ειναι όλοι τους υποκριτές και υποστηρίζουν όλοι το ίδιο πράγμα. Τα πελατακια τους, τη θέση τους και τα υπουργεία.
Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την οικονομία, την χώρα και το μέλλον των δυο πρώτων.
Όλοι τους ειναι ψεύτες, που το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι η χρηματοδότηση των κομμάτων τους, μοιράζοντας τον κόπο και τον ιδρώτα του μισού πληθυσμού, στον άλλο μισό.
Ειναι όλοι ψεύτες και δεξιά, αριστερά, κέντρο, ειναι τρίχες και μπούρδες. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ξεμπροστιαστηκε με την εκλογή των τελευταίων αχρήστων πολιτικών στο ελληνικό κοινοβούλιο και ειναι πλέον ολοφάνερο, ότι μαγκιές συνταγές δεν υπάρχουν, οι άνθρωποι τελικα ειναι νούμερα και τα λεφτά δεν τα φέρνει ο πελαργός.
Το μονο που έχω να πω πλέον ειναι αυτο...οποίος έβαλε το χέρι στην κάλπη έχοντας ως δεδομένο μια εθνική καταστροφή επειδή αυτο ηταν το μονο που νόμιζε ότι θα σώσει την οικονομική του κατάσταση, καλά να πάθει που απο εδώ και πέρα θα πάει και χειρότερα.