Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τυγχάνει να έχει εξοχικό λίγα μέτρα από αυτό της κοπέλας μου σε ένα μέρος παραθαλάσιο κοντά στην Κερατέα.
    Το ότι είναι αριστερός δεν τον εμπόδισε να φτιάξει την μάντρα και ένα παγκάκι ΠΑΝΩ στην αμμουδιά...

Το χειρότερο με όλους αυτούς είναι ότι είναι πρώτοι στην επανάσταση, στα παράπονο, στο να μην κόβουν εισητήριο πχ στα Μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα παραπονεθούν για την ποιότητα των μέσων αυτών, είναι οι πρώτοι που θα καταγγείλουν την φοροδιαφυγή των πλουσίων και πάει λέγοντας...
    Κ για να μην παρεξηγηθώ απο κάποιους ιδεολόγους ...
    Δεν έχω κάτι με την αριστερά , τη δεξιά ή το κέντρο .
    Θέλω να πω , πως ούτε ο Παπακωνσταντίνου ειναι αριστερός . Και αυτός , όπως οι πολιτικοί μας , καθώς κ πολλοί άλλοι που τρέφονται χρονια , καπηλεύονται την οποία ιδεολογία , την κάνουν σημαία , για δικό τους προσωπικό όφελος κ μόνο !!!

Μακάρι να καταφέρουμε αρχικά αυτά που έγραφε κ ο Θωμάς στο ποστ .

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά συστήματά κ πως χαρακτηρίζονται ( κομμουνιστικό , καπιταλιστικό κλπ ) , κ τι διαβαθμίσεις έχει το καθένα , αλλά ας δούμε τι χρησιμοποιούν κάποιες χώρες με καλό βιωτικό επίπεδο για τους πολλούς κ ας ακολουθήσουμε αυτο !

2. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (11-01-16)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP