Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vded Εμφάνιση μηνυμάτων
Προφανώς είσαι Δ.Υ. και νομίζεις ότι θίχτηκες. Έχοντας μια μεγάλη επιχείρηση στα σχεδόν 31 μου, την οποία με νύχια και με δόντια κατάφερα να την κάνω να έχει 7 ψήφιο τζίρο εν μέσω κρίσης, και αφού σαφώς πληρώνω τα γ@μησιάτικα του ΟΑΕΕ και του φόρου εισοδήματος για να μπορείτε να πληρώνεστε εσείς, να μη χρωστάω πουθενά, να μου χρωστά το κράτος μεγάλο 5ψηφιο από πιστωτικό ΦΠΑ 3 ετών, να μη μπορώ να το συμψηφίσω με τους φόρους, να πηγαίνω σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία με χειρότερες αυτές του υπουργείου συγκοινωνιών, υπουργείου οικονομικών, και ΟΑΕΕ, και να πρέπει να πας στη Τήνο να ανάψεις μια λαμπάδα για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου, ε τότε ναι θα στοχοποιείστε. Θα στοχοποιείστε γιατί σαν ελεύθερος επαγγελματίας με έχετε κάνει να σιχαθώ το δημόσιο. Γιατί τα βλέπω επί καθημερινής βάσης για τι κοθόνια του δημοτικού είναι εκεί μέσα. Σαφώς και δεν αφορά όλους, αλλά αφορά τα 2/3 (μην πω τα 2.5/3).

Και όλα αυτά και με τους 2 δικούς μου στον δημόσιο τομέα. Βέβαια οι άνθρωποι το παραδέχονται και οι ίδιοι ζώντας καθημερινά τις αντιθέσεις δημοσίου και ιδιωτικού.

Α και που'σαι, εγώ σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι. Και τα ρίσκα που παίρνω και τα άγχη δε ξεπληρώνονται με τίποτα.

Μπορεί να είμαι, μπορεί και να μην είμαι, αλλά να έχω και εγώ δικούς μου στο Δημόσιο. Ούτε θίχτηκα γιατί συμφωνώ με αυτά που λες (διαφωνώ με το ποσοστό που βάζεις), αλλά δεν κατάλαβες ότι αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε ΟΛΟΙ και όχι ένας κλάδος. Όσο για τα άγχη, μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες. Ρισκάρεις πολλά, χάνεις πολλά ή ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ πολλά (αυτό δεν το αναφέρεις). Είναι επιλογή σου, αλλά αυτό δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από έναν άλλο που διάλεξε τον δημόσιο τομέα με τα δεδομένα που ξέρουμε όλοι.
Και για να ξέρεις εγώ είμαι υπέρ ενός πολύ μικρού δημοσίου και ας αναλάβουν εταιρείες να εισπράττουν για λογαριασμό του κράτους σε όλους τους τομείς. Μακάρι να γινόταν να βλέπαμε αν ήταν καλύτερα όχι μόνο από πλευράς εξυπηρέτησης, αλλά και από πλευράς κόστους στα νοικοκυριά. Στο προαστικό που έχουν αναλάβει εργολάβοι (έχουν συνάψει σύμβαση με το δημόσιο) έχουν να πληρώσουν τους εργαζόμενους δεν ξέρω και εγώ από πότε.

Sent from my iPad using Tapatalk