Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Επιλογή ελαστικών

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #6
    Εγγραφή
    30-07-10
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    7.735
    Thanked
    17913
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    α οκ..ωραίος..αλλά μάλλον ψάχνεις λάθος λάστιχα! Θα σου πως την δική μου έποψη. Καταρχάς όπως έχω ξαναπεί το θέμα των ελαστικών είναι πολύ υποκειμενικό θέμα! Ενα ελαστικό που για μένα είναι τέλειο για εσένα μπορεί να είναι το χειρότερο! Το έχω δει άπειρες φορές στις μοτοσυκλέτες..

    Τώρα, επειδή και εγώ πάω πίστα οπότε μπορώ και με το αμάξι κάνουμε συχνά διαδρομές στριφτερές στο βουνό, έχω επιλέξει semi ελαστικά με μεσαία γόμα απο άποψη σκληρότητας! Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή έχω τα NS-2R. Τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια φοράω μόνο σεμι συνεχώς και το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ συνέχεια και παντού. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την πρόσφυση ούτε στο βρεγμένο(έως και πάρα πολύ βρεγμένο!! χαχαχ) ούτε πουθενά, ειδικά εδώ στην Θεσσαλονίκη που το οδόστρωμα είναι χάλια..Απο την φθορά τους είμαι πολύ ικανοποιημένος, τα συγκεκριμένα έχουν ''φάει'' μια Σέρρες, δυο Χολωμόντες και άπειρες βόλτες με πάντες και στροφιλίκια, τα έχω γύρω στον 1μιση χρόνο και κυριολεκτικά δεν έχουν καταλάβει και πολλά!

    Το μόνο που βρίσκω αρνητικό είναι ο θόρυβος κύλισης, αλλά έμενα δεν με ενοχλεί..Η τιμή τους είναι πάρα πολύ καλή και τα θεωρώ φοβερό value for money..όπως επίσης και τα Federal RSR που παρήγγειλε πρόσφατα ο costask2, και περιμένουμε να δούμε και αυτά πως θα πάνε..

    just my 2 cents!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.



  2. The Following 8 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (25-10-15), deepBLUE (24-10-15), Konstantinos E60 (23-10-15), Leonidas_E39 (23-10-15), Panos 316T (23-10-15), Ptboul (23-10-15), Vassilis ///M (24-10-15), Βασιλης (30-07-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP