-
"Αντε γεια Giulia
Η M4 GTS λοιπόν είναι γεγονός και αποτελεί πλέον και επισήμως την κορυφαία έκδοσης της M4 Coupe, καθώς διαθέτει 500 ίππους, 600 Nm ροπής και γυρίζει το Nurburgring σε μόλις 7 λεπτά και 28 δλ. Νούμερο που αφήνει αρκετά πίσω την Alfa Romeo Giulia με το 7.39.
Το μοτέρ σε συνδυασμό με το 7τάχυτο M DCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα. Και όλα αυτά με μέση εργοστασιακή κατανάλωση στα 8,3 λτ./100 χλμ και 194 γρ/χλμ CO2.
Δεν είναι όμως μόνο το μοτέρ και το κιβώτιο που χαρίζουν στην BMW M4 GTS Coupe τέτοιος χρόνους. Είναι το μειωμένο βάρος στα 1.510 κιλά που συνεπάγεται αναλογία 3,0 κιλά/ίππο, οι αλλαγές στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου (καπό, η οροφή, splitter, ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, διαχύτης) καθώς και η νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση coilover."
https://www.autotriti.gr/data/news/p...ia_128769.asp#
Kαι πάνω που κοκορευόντουσαν οι λάτρεις των ενεργοβόρων υψηλόστροφων κινητήρων μηδενικής ροπής τοποθετημένων σε πανάθλιες καρότσες οτι η λατρεία τους κατασκεύασε κάτι που είναι ανώτερο από το σημείο αναφοράς των καρδαμομένων καθημερινών αυτοκινήτων...
Έσκασε η GTS...
Και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Κρατώ την ουσία απο μερικά και επιθυμώ να σχολιάσω...
"Tους έτσουξε πολύ"
Καθόλου θα έλεγα. Μα πάντα υπήρχε μια special Μ3.
Και στο Ε46 και στο Ε9Χ και τώρα.
Το ότι θα κατέφτανε μάλλον έπρεπε να το περιμένουν.
Δε νομίζω ότι ασχολήθηκαν ούτε στην Μ ούτε στην amg ούτε στην RS με το τι χρόνο έκανε το αυτοανατιναζόμενο σπαγκετίνι.
"Είναι coupe, όχι σεντάν"
Ε... Εντάξει. Και το σεντάν το 3άρι το ίδιο αμάξι είναι αλλά τέλος πάντων.
H bmw ανέκαθεν είχε αδυναμία στα κουπέ αμαξώματα της.
Παλιοτέρα μάλιστα κάποιες σειρές ήταν αμιγώς κουπέ.
Η κορυφαία έκδοση της 3άρας θα ήταν κουπέ(δλδ 4αρα).
Ε, ας βγάλουν τρίπορτη τζούλια να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
"Είναι πολύ ακριβότερη"
Είναι ακριβότερη γιατί είναι ανώτερη.
Ισχύει σε όλα τα μοντέλα και όλες τις κατηγορίες.
Η alfa είναι μπιχλιμπιδάτο fiat... Και πόσα να δώσεις για μπιχλιμπίδια?
"Έχει cage, δεν έχει πίσω καθίσματα, έχει φτερούγα. Άν ήταν και η Giulia έτσι..."
Αν ήταν έτσι τι?
Και η γιαγια μου αν είχε καρούλια θα ήταν πατίνι...
Εεεεε....
"Είναι περιορισμένης παραγωγής"
Καλέ, το καμάρι της alfa romeo, το αυτοκίνητο που έχτισε το θρύλο της alfa, το GTAm(ναι αυτό είναι υπέροχο αυτοκίνητο. Το θέλω κ εγώ. Το ποθώ. Αυτό όμως ε.. Όχι τα fiat)... Μήπως γνωρίζετε σε πόσα κομμάτια κατασκευάστηκε?
Όσα τρέχαν στους αγώνες ήταν ρέπλικες.
Το αμάξι το γνωρίσαμε από τις ρέπλικες.
Μην αγχώνεστε και το ίδιο θα συμβεί και με τη GTS.
Μπορεί να παραχθούν λίγα αλλά εσείς στο δρόμο θα πετυχαίνεται πολλά να σας προβληματίζουν.
Βαριά τους κάθισαν τα 11 sec με 10 λιγότερα άλογα νομίζω.
Τι να πείς?
Καλοχώνευτο!!
-
The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP