Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν .... Καλημέρα...

Πρέπει να σουλουπώσω-βελτιώσω κάπως το έπιπλο....

πράγματα που πρέπει να γίνουν !
    α) service (λάδια-φίλτρα κλπ που θα δει ο Καζάκος)
    β) το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Στην υπερστροφή ισχύος, ο κώλος φεύγει με διαφορετικό τρόπο προς τα δεξιά από ότι προς τα αριστερά. Μπορεί να είναι απλά θέμα ευθυγράμμισης (μπορεί να επηρεάστηκε μετά την πίστα ), αλλά μπορεί να είναι και θέμα κάποιων συνεμπλόκ νομίζω. Διαβάζω ότι γενικά υπάρχει πρόωρη φθορά στα thrust control arms... και πολλοί τα αλλάζουν με άλλα βελτιωμένα ή τα αντίστοιχα από X5.... θα βάλω φωτογραφίες παρακάτω. Πολλοί λένεν ότι αυτός είναι λόγος που βγαίνει κάποιο τρέμουλο κατά την κίνηση του αυτοκινήτου ή κατά το φρενάρισμα. Το έχω και αυτό το φαινόμενο !!!!
    γ) το διαφορικό . Υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά μάλλον έχω καταλήξει... θα σας ενημερώσω σε ξεχωριστό Post επίσης, μιας και θέλω και τη γνώμη των ειδικών !
    δ) όταν στρίβω το τιμόνι δεξιά και είμαι σταματημένος, είναι πααααρα πολύ δύσκολο να γυρίσει. Αν μαρσάρω λίγο και ανέβουν οι στροφές, τότε στρίβει κανονικά το τιμόνι. Όταν είμαι σε κίνηση δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα, παρά μόνο όταν πέσουν οι στροφές, μανούβρες ή παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα , και μόνο προς τα δεξιά. Μάλλον κάποια αντλία ;;;
    ε) υαλοκαθαρηστήρες !!!!
    στ) δίσκους -τακάκια

Και αυτά που θέλω να βελτιώσω :
    α) κάποια στιγμή θα χρειαστώ ανάρτηση. Δεν έχω ιδέα πόσα χιλιόμετρα έχει αυτή που φοράω.... χαχαχαχα
    β) αντιστρεπτική ... μάλλον πίσω ...
    γ) τελικό εξάτμισης

2. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (05-10-15), doctore (06-10-15), pilot (05-10-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP