Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι vag δεν είναι αυτό.

Είναι ότι όσοι δεν έχουν να φάνε με την κίνηση αυτή μπορεί και να έχουν λίγο ψωμί σε 5 χρόνια από τώρα. Αυτούς δεν τους νοιάζουν οι επιταγές γιατί έχουν να δουν πενηντάευρω εδώ και 5 χρόνια.

όλοι σκάμε για το αν θα έχουμε λεφτά τέλος του μήνα, όχι το αν τα στερηθούμε αν θα έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Εσύ σκας για τις επιταγές τέλος του μήνα.. Ρώτα εμένα και τον Gant που θα πάρουμε τα ο()ο τέλους του μήνα..
    Το θέμα είναι ότι έχουμε καταλάβει ότι εκεί πάνε αργά η γρήγορα.
    Δε σκάω για τις επιταγές τέλος του μήνα .
    Για αυτές έχω πάρει ήδη ηρεμιστικό . Δεν ξερω αν σου εχει τύχει ποτέ να εξαρτώνται κάποιες οικογένειες απο εσένα ( οι υπάλληλοι στη δίκη μου περίπτωση ) κ να τους αφήνεις εκτεθειμένους .

Εσύ , ο gant , ο πεθερός μου , η πεθερά μου , ο πατέρας μου κλπ ναι μπορεί να μην πάρετε τη σύνταξη σας ( που σε πολλούς εχει μπει) ... Εσύ όμως το διάλεξες .... Εμας γιατί μας παίρνεις στο λαιμό σου ;
    Αν είσαστε τόσο ιδεαλιστές , ας ζητούσατε μείωση της σύνταξης ή ας την χαρίζετε σε κανέναν που εχει ανάγκη , οχι να καταστραφούμε .
    Μη φοβάσαι μόνο τον Καμμένο . Ολοι οι πολιτικοί μας ( τέως κ νυν ) για τον κωλο τους καίγονται , ο λαός πεινάει κ θα πεινάσει ακόμα περισσότερο .

Την καραμέλα οτι θα αρχίσουμε να παράγουμε κ θα τρώμε ψωμί και θα εξάγουμε , μην την τρώτε . Αυτό οταν γίνει σε άθλιες συνθήκες δε θα μπορεί να γίνει σωστά κ η μόνη ανταγωνιστικότητα μας θα ειναι το ξεφτιλισμένο νόμισμα και οχι η σύγχρονη οργανωμένη παραγωγή . Οποίος είχε όρεξη για δουλειά μπορούσε σήμερα να το κανει , που δανειζόταν φτηνά με τις πλάτες των ευρωπαίων , που μπορούσε να πάρει καμία επιδότηση , που μπορούσε να επιμορφωθεί , που μπορούσε ν εξάγει , και το μόνο που τον φρέναρε ήταν το ίδιο το κράτος με τη γραφειοκρατία, την καθυστέρηση στην επιστροφή ΦΠΑ κλπ. Μετά τι θα ειναι ιδανικό για να ξεκινήσουμε την παραγωγή ;

2. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-06-15), mitsos_chania (29-06-15), Nick bmwlover (29-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP