Αρχικό μήνυμα απο
katsaraios
Γιατι ρε πατριωτη χρησιμοποιεις πρωτο πλυθηντικο προσωπο;
Που ξερεις εσυ και γιατι τσουβαλιαζειςντο κοσμο τι ψφισε και τι επιλογες εκανε;
Γιατι οι τραπεζες που μας λιβανιζεις συνεχεια οτι εμειναν ανοιχτες να μην πανε στο διαολο (και μην μου σβησετε το ποστ γιατι διαβασα χειροτερες εκφρασεις)και να μας φερουν πισω τα λεφ τα που τα κομματα που προφανως εσυ ψηφισες τους δανεισαν χαριστικα δλδ καπου 40 δις;
Γιατι σωνει και καλα θα μας κανουν χαρη οι αρπαγες του πλουτου μας να μας δανειζουν και να μας εκβιαζουν με καθε ειδους αιτηματα και σιγουρα με ζητημα κυριαρχιας;
Και που ξερουμε εμεις που μας προπαγανδιζουν τα συμφεροντα ποιος και που θα τρεξει να βολευτει με τα βουτυροπαιδα του για να μην πεινασει σε ενδεχομενη χρεωκοπια;
Που ησουνα να ικετευεις οταν υπογραφανε και κονομαγανε οι Παπανδρεου με τα spreads και μετα με το psi που φαγανε τα δικα μου λεφτα;
Οχι αλλο καρβουνο ξερουμε καλα τι ειναι και τι υπαρχει γυρω μας ,μηπως η κοντινη σου Βουλγαρια ή τα Σκοπια οταν φυγανε οι μαγκες οι επιχειρηματιες που κανουν και κριτικη ξερουν καλυτερα τι θα γινει αν συνεχισουμε ετσι με τις προτεινομενες αφορητες προτασεις;
Να μιλας για τον εαυτο σου οπως εγω εχω γραψει τι δουλεια κανω τι και ποσες ωρες δουλευω και δεν γουσταρω να με τσουβαλιαζεις με δικες σου επιλογες ψηφου που ΤΩΡΑ καταλαβες οτι φταιγανε.