Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.686
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι ρε πατριωτη χρησιμοποιεις πρωτο πλυθηντικο προσωπο;
    Που ξερεις εσυ και γιατι τσουβαλιαζειςντο κοσμο τι ψφισε και τι επιλογες εκανε;
    Γιατι οι τραπεζες που μας λιβανιζεις συνεχεια οτι εμειναν ανοιχτες να μην πανε στο διαολο (και μην μου σβησετε το ποστ γιατι διαβασα χειροτερες εκφρασεις)και να μας φερουν πισω τα λεφ τα που τα κομματα που προφανως εσυ ψηφισες τους δανεισαν χαριστικα δλδ καπου 40 δις;
    Γιατι σωνει και καλα θα μας κανουν χαρη οι αρπαγες του πλουτου μας να μας δανειζουν και να μας εκβιαζουν με καθε ειδους αιτηματα και σιγουρα με ζητημα κυριαρχιας;
    Και που ξερουμε εμεις που μας προπαγανδιζουν τα συμφεροντα ποιος και που θα τρεξει να βολευτει με τα βουτυροπαιδα του για να μην πεινασει σε ενδεχομενη χρεωκοπια;
    Που ησουνα να ικετευεις οταν υπογραφανε και κονομαγανε οι Παπανδρεου με τα spreads και μετα με το psi που φαγανε τα δικα μου λεφτα;
    Οχι αλλο καρβουνο ξερουμε καλα τι ειναι και τι υπαρχει γυρω μας ,μηπως η κοντινη σου Βουλγαρια ή τα Σκοπια οταν φυγανε οι μαγκες οι επιχειρηματιες που κανουν και κριτικη ξερουν καλυτερα τι θα γινει αν συνεχισουμε ετσι με τις προτεινομενες αφορητες προτασεις;
    Να μιλας για τον εαυτο σου οπως εγω εχω γραψει τι δουλεια κανω τι και ποσες ωρες δουλευω και δεν γουσταρω να με τσουβαλιαζεις με δικες σου επιλογες ψηφου που ΤΩΡΑ καταλαβες οτι φταιγανε.
    Πρώτο πληθυντικό χρησιμοποιώ για να συμπεριλάβω ολους μας μεσα κ να μη θεωρήσει καποιος οτι απλα κατηγορώ άλλους . Γιατι οταν αποφασίζει η πλειοψηφία , λέμε όλοι κ οχι οι άλλοι .
    Το έγραψα για να μη δημιουργήσω αντιπαραθέσεις .

    Δεν Ψήφισα κανέναν απο αυτος που κυβέρνησαν . Ούτε καν στη Βουλή δεν μπήκαν πολλοι . Αυτο δε με κανει να είμαι με άλλους . Έβλεπα που όδευε η χώρα . Όσες φορές μίλησα απλα έγινα γραφικός .

    Το οτι σώθηκαν οι τράπεζες , βοήθησε αυτούς που είχαν 5 δραχμές μεσα να μην τις χάσουν . Αν έκλειναν θα δικαιωνόταν τα λαμόγια που δανείστηκαν κ δεν τα επέστρεψαν κ θα την πλήρωναν οι σωστοί . Οπως εγινε στην Κύπρο . Η τράπεζα σαν εταιρια, στα φρύδια μας , ομως το παγκόσμιο σύστημα τις χρησιμοποιεί για ασφαλεια κ συναλλαγές , κ θα ηταν άδικο απέναντι στους νοικοκύρηδες , σε αυτος που στήριξαν τη χώρα κ δεν τα πήγαν έξω .
    Αν φύγουμε απο το ευρω , απο την ΕΕ κλπ πρώτα θα κερδίσουν αυτοί που τα πήγαν έξω ...

    Μαγαζι εχω , απασχολώ 5 ανθρώπους , τους πληρώνω στην ωρα τους , με τα ένσημα τους , πληρώνω ολους τους φορους μου εταιρικούς κ προσωπικούς στην ωρα τους , έχασα πολλα χρηματα το 2009 ( που δεν ηταν κέρδη αλλα ηταν εμπορεύματα , φόροι, ΦΠΑ , μεροκάματα κλπ ) , με τις επιταγές που έσκασαν τότε . Δεν καθυστέρησα καμια πληρωμή σε κανέναν .
    30 του μηνός λήγουν πάλι επιταγές , κ με αυτη την αναστάτωση αμφιβάλλω αν θα καλυφθούν , αλλα εγω θα πρέπει να πληρώσω ΦΠΑ, τελος επιτηδεύματος , μισθούς , ΙΚΑ , φόρο εισοδήματος μιας κ κάναμε κ δήλωση , προμηθευτές κλπ , κ ταυτόχρονα να διαχειριστώ μια κατασταση με συνεργάτες που όσα χρονια πιστωναμε , είμασταν καλοί προμηθευτές αλλα απο αυριο που θα πρέπει να ζητήσω μετρητά λογω ελλείψεων που θα δημιουργηθούν θα γίνω κακός .
    Εργάζομαι απο παιδί , 10-18 ώρες τη μέρα πολλές φορές , κ Σάββατο , ρισκάρω τα δικα μου χρηματα , λείπω απο το σπίτι μου εβδομάδες ολόκληρες ...
    Για αυτο σκάω .

  2. The Following 10 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (28-06-15), kostas 325 (27-06-15), Leonidas_E39 (27-06-15), Loukas (27-06-15), mitsos_chania (27-06-15), Nick bmwlover (29-06-15), nuovo.. (27-06-15), Panmilios (28-06-15), pilot (27-06-15), Thomelef (27-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP