-
Τα τελευταια 5-6 χρονια που ειμαι μελος εδω, πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε οτι αφορά πολιτική.
Χωρις να ασχολουμαι με πολιτική, νιωθω (μπορει να κανω και λαθος γιατι δε γνωριζω) περήφανος για τον Ελληνα πρωθυπουργό και την αμετακίνητη σταση που κράτησε, σε αντιθεση με τον δικό μας που αφου αυτός, η οικογενεια του, οι κολλητοί του, και όλοι οι εκατομυριουχοι της Κυπρου εβγαλαν τα χρηματα τους στο εξωτερικό, εδωσε εντολή για κουρεμα και συνεχίζεουν με τον ιδιο ρυθμό να κατασπαράζουν όλους τους κερδοφορους ημικρατικούς οργανισμους.
Εγω ρε παιδιά σαν Κυπριος, ντρεπομαι γι αυτό που έγινε εδω με το κούρεμα καταθεσεων και το μνημόνιο.
Οχι οτι είχα χρηματα για να μου τα κουρέψουν, αλλα το θεωρω μεγαλη ξεφτίλα .
Ξεφτίλα και ντροπή νιωθω και για την κατασταση που επικρατεί εδω τα τελευταια τρια χρονια.
Δεν υπαρχει κρατος. Ειναι εικονικό και οι νομοθεσίες, διαταγές κλπ, έρχονται απο Γερμανία με ενα σκοπό. Ο φτωχός θα γινει φτωχότερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος. Ετσι παει η κατασταση εδω. Να μην εχουν προβλημα 5-10 οικογένειες, και ο υπολοιπος κόσμος στο μαντρί με τα αρνιά.
Λοιπόν, οπως εγραψα και πιο πανω, ντρεπομαι γι αυτό το ξεφτίλισμα που αφησα να μου κανουν .
Η Ελλαδα με το μνημόνιο θα κανει πολλα χρόνια για να (αν) σηκωσει κεφαλι. Το ιδιο και με ενα σεναριο πτώχευσης.
Τουλαχιστον, ας περασουν αυτα τα χρόνια χωρις να ειναι το πουτανακι κανενός Γαλογερμανου...
Παρόλο, που η εδω κατασταση θα ειναι καλύτερη στη περίπτωση που η Ελλαδα αποδεχτει τα μέτρα μνημονιου, εαν γυριζε ο χρονος πισω και μου ζητουσαν πριν τρια χρονια τι θα ηθελα να κανω, θα γυριζα στη Κυπριακή λίρα με χίλια, και όσες συνεπειες θα είχε αυτό.
Χιλιες φορες Τσιπρας, παρα κατι σαν αυτό που θελει να λεγεται ηγετης χωρας.
M3 CSL
-
The Following 7 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:
A8hnaios (27-06-15), Christopherk (27-06-15), katsaraios (27-06-15), Nino (27-06-15), paganis (28-06-15), Panos 316T (27-06-15), Vassilis ///M (28-06-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP