Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 47

Θέμα: Αυτόματο σασμάν

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannisaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον μετα απο πολυ καιρο επιστρεφω στο θεμα μας.πηγα στην ZF Dortmund για σερβις.πληρωσα 545ευρω.εκτος απο λαδια και καρτερ αλλαξαν και κατι αλλα πραγματα.πλυσιμο δεν χρειαστηκε αν και το ειχα ζητησει.με πλυσιμο θα πληρωνα 615.πρωτες εντυπωσεις.μαλακωσαν οι αλαγες και γενικα σου δινει την εντυπωση οτι δουλευει καλυτερα...τωρα το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν ειναι στασιμο το αμαξι για καποιες ωρες και ξεκιναω στην πρωτη αλαγη εχω ενα αποτομο σπρωξιμο.μετα οι επομενες αλαγες ειναι ΟΚ....τι μπορει να φταιει????
    σ'αυτο το σασμαν το μονα "αλλα ψιλο πραγματα", ειναι η φλαντζα & οι βιδες του καρτερ και στην καλυτερη μια πλαστικη φυσα που κουμπωνει το καλωδιο του εγκεφαλου....πραγματα που φαινονται πχ. σ'αυτη τη φωτο:

οσο για τις αποτομες αλλαγες,υπαρχει μια πιθανοτητα να λυθει το θεμα με αρχικοποιηση/μηδενισμος της μνημης του σασμαν.....αυτο εχει μια μεθοδο που μπορεις να την κανεις και μονος σου:

αλλα δεν ειναι δεδομενο οτι θα "πιασει το κολπο",αφου το πιο σιγουρο ειναι να το κανουν με το διαγνωστικο της BMW.

η χειροτερη των περιπτωσεων,ειναι να εχουν προβλημα οι ηλεκτροβαλβιδες του mechatronic που ειναι μεσα στο σασμαν και να θελουν και αυτες αλλαγη....

τελος παντων, ειναι μια πολυπλοκη υποθεση το αυτοματο σασμαν και δυστυχως ειναι λιγοι οι μηχανικοι που ασχολουνται με την επισκευη του....στην BMW δε???....το πρωτο πραγμα που σου λενε???.... ειναι η αντικατασταση του!!!

...ενταξη δεν φταινε οι ανθρωποι εκει,αφου η εξτρα εκπαιδευση να επισκευαζουν αυτοματα σασμαν, ειναι μαλλον ασυμφορη και θελει πιο ειδικες γνωσεις.....απ'οσο γνωριζω,αν ο πελατης επιμενει να το επισκευασει,το κατεβαζουν και το στελνουν σε εξωτερικους συνεργατες.

.... δεν ειμαι μηχανικος για να σου πω τι θα πρεπει να κανεις με βεβαιοτητα 100%,.....αλλα επειδη ταλαιπωρουμαι και εγω απο το σασμαν,εχω διαβασει αρκετα ξενα κυριως φορουμ και ενα απο τα πιο ενημερωτικα σου το παραθετω εδω:
    https://5series.net/forums/diy-do-yo...thread-137584/

Good luck.

2. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (01-06-15), Konstantinos E60 (01-06-15), wheelman (02-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP