Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι προφανως διαβαζεις αυτα που θες. Καμια σναπλαση δεν εγινε και το δημοσιο δεν εβαλε ουτε δεκαρα τσακιστη. Πες μας ποια αναπλαση εγινε ?
    Και σε οτι αφορα το στημενο, προσεχε ειπα οτι βγηκαν 8 ατομα και διεψευσαν τον Γεωργεα. Δεν ειπα οτι εχουν δικιο.
    Αντιθετα εσυ εχεις δικασει και καταδικασει.
    Πλεον εκει πανω εχουμε μαθει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της Αθηνας.

Καλη ψυχη!

ΥΓ: Ο Σαββιδης πλερωσε 10 απο τα 30 εκ. Δηλαδη ΟΛΑ......!
    ΥΓ2 : Ο Παοκ πληρωσε μερος των χρεων, ετσι για να ξυπνανε καποιοι που η προεδραρα τους εριξε την ομαδα στην 3η εθνικη για να την παρει τσαμπα. Συναισθηματιας!!!!
    Δεν έχω καταδικάσει κανέναν, εγώ πρώτος έλεγα για υπόδικους και όχι για κατάδικους. Απλά σου λέω ότι δεν είναι ούτε αθώος ακόμα όπως προσπαθείς να πεις με την διάψευση 8 ατόμων στον Γεωργέα.
    Επίσης αν διάβαζες προσεκτικά το νήμα θα έβλεπες ότι εγώ πρώτος είπα ότι δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα γι αυτό και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Απλά ελπίζω, γιατί με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου τόσα χρόνια στο Ελλήνικό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι εγκληματική οργάνωση υπάρχει και δυστυχώς μέσα σε αυτήν είναι και η ομάδα μου και όλες όσες συμμετέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και όποιος συμμετείχε και συμμετέχει είναι μέλος αυτής είτε το ήθελε είτε όχι.
    Πάμε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τπλήρωσε όλα τα χρέη του. Δεν πλήρωσε πρόστιμα και προσαυξήσεις. Πλήρωσε όμως ΟΛΑ τα χρέη του. Καμία άλλη ομάδα δεν πλήρωσε ΠΟΤΕ στην Ελλάδα ΟΛΑ τα χρέη του
    Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του συναισθηματία προεδράρα την μια γλίτωσε 140εκ ευρώ και την δεύτερη ακόμα 60.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

deepBLUE (14-05-15), Konstantinos E60 (14-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP