Τα ζητάει ο οργανισμός σας μου φαίνεται

Πάμε:Βγήκε ο αεκτζης Γεωργέας, που είναι σαν τον Μακαρέζο μετά από τριήμερο ξενύχτι, μετά από 2 χρόνια κι ενώ έχει προηγηθεί η κατάθεση του τύπου με το άκαυτο πούρο. Τυχαίο, έτσι; Και βγαίνει μετά η μισή ομάδα και τον διαψεύδει. Εντωμεταξύ, εκείνο το παιχνίδι έληξε με το απρόσμενο 3-0, αφού η Βέροια ήταν ο φόβος και ο τρόμος του ποδοσφαίρου και όλοι περίμεναν να πετάξει 2-3 τεμάχια στον ουραγό και γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ποιός τρώει κουτόχορτο;
Ας έρθουμε όμως και στα χρέη του ΠΑΟΚ. Επί 4 χρόνια και βάλε, οφειλέτης του Δημοσίου λέει: δεν σας πληρώνω παρά μόνο το κεφάλαιο, τόκους και προσαυξήσεις ξεχάστε τα. Μάλιστα, σε ποιο άλλο σοβαρό κράτος, οφείλεις στο Δημόσιο και κάθονται και σε ακούνε να τους λες ότι έχω τα λεφτά αλλά θα τα δώσω με τους δικούς μου όρους; Γιατί δεν εφαρμόστηκε η νομοθεσία και δεν προέβη το Δημόσιο σε κατασχέσεις και λοιπά μέτρα εισπράξεως των οφειλομένων;
Καθίστε τώρα να ονειρεύεστε ότι θα παίξετε CL επειδή θα αποκλειστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα...