-
Παιδιά όντας κάτοχος δυο Σειρας 1 116i N43 στο παρελθον το "πρόβλημα" που αναφέρει ο κολλητός μου vded προκειτε για ενα συγκεκριμένο ήχο (όμοιο με αυτον οταν "βαραει" πυρακια ) ο οποίος προερχόταν όταν απο πολύ χαμηλες στροφές κάτω απ τις 1500rpm παταγες τέρμα το γκάζι και ηταν αποτέλεσμα των μπεκ υψηλής που φορανε τα εν λόγω μοτερ (μέσα στο πλαίσιο του Efficient dynamic χαρακτήρα) και σε εκείνη την φαση ( rpm's) επειδή είναι ρυθμισμένα για φτωχό μίγμα ξαφνικα τους δίνεις την εντολή για να ψεκασουν περισσότερο.Αυτό το είχα ρωτήσει και στον Σπανό σε γνωστό μου και αυτό μου είχε δώσει ως απάντηση.Ρωτηστε ή δοκιμαστε να φερετε σε αυτήν την κατασταση τα μπεκ σε οποιοδήποτε μοντελο με N43 και καινούργιων turbo μοτέρ καθώς και των facelift ΜINI cooper και θα παρατήρησετε αυτον τον ήχο.Κατα την γνώμη-εμπειρια μου ( τον έχω προσεξει τον ήχο και σε 325i E92 N53) όντως είναι ένας σπαστικός ήχος αλλά δεν είναι κάποιο πρόβλημα ουτε μπορεί να επιλυθεί.
-
The Following 9 Users Say Thank You to Spyros E81 For This Useful Post:
BILL007 (06-05-15), chrisgiapz3 (29-04-15), compactM3 (29-04-15), diosak (29-04-15), georggge46 (29-04-15), Konstantinos E60 (29-04-15), Lefterisk (29-04-15), tokiko (29-04-15), vded (29-04-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP