Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 114

Θέμα: Προσοχή στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά(η αναζήτηση μοτέρ .. S85)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλέ μου άνθρωπε ποιός σου είπε πως όσοι έχουν Μ είναι ενημερωμένοι η θα έπρεπε να είναι για την αλλαγή μετάλλων ,ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ H BMW δεν έχει ενημερώσει τους κατώχους των για κάτι τέτοιο ;
    Και ποίος λέει πως θέλει κάθε 50000 χλμ αλλαγή ;
    Εμείς και μόνο εμείς που φάγαμε το αγγούρι και δε θελουμε να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο .
    Δε τίθεται λοιπόν θέμα γυφτιάς αλλά άγνοιας και ούτε πιστεύω πως όποιος κάτοχος ήξερε πως κάθε κάποια όποια χιλιόμετρα έπρεπε να αλλάξει μέταλλα δε θα το έκανε .
    θα μιλησω μονο για δικες μου εμπειριες....
    βαγγελη εγω παντως απο το καλυτερο συνεργειο που πηγα το bmw μεχρι το χειροτερο....μου ειπαν ολοι το ιδιο πραγμα....αλλαγη μεταλλων στα 100κ...εκει πονανε ολα τα m3 e46....εκει και στα vanos..

απο κει και επειτα....επειδη θα συνεχισω να κραζω τα μαστορια.....τα οποια πραγματι χαλανε τα αυτοκινητα μας....

και θα φερω παραδειγμα...οταν ακουω για ενα μοτερ 15ετιας πλεον s54 παλι...οτι αμα το τουρμπισεις-κομπρεσσερ κτλ κτλ..εισαι σε αγνωστα νερα....οπως εχω ακουσει πολλακις....αυτο δειχνει αγνοια μοτερ...και κακους μηχανικους....πραγμα που εχουμε σωριδον στην ελλαδα.....

+ το γεγονος οτι δεν ειναι o s85, s54 και πολλα αλλα m μοτερ, b16...που και αν σπασει δινεις και 1000ευρω και παιρνεις αλλο ενα....

ναι πραγματι ειχαν αστοχιες ολα τα πρωτα μοτερ m....απαραδεκτο φυσικα....που στα facelift μετα απο 2-3 χρονια ολα ειναι οκ......αλλα παραλληλα υπαρχει και μεγαλη αγνοια....οποτε ο καταναλωτης την πληρωνει διπλα!

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (28-04-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP