Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
New entry F20 Diesel-Εντυπώσεις-Προβλήματα.
Καλησπέρα σε όλους σας !
Είμαι κάτοχος μιας Bmw 116d μοντέλο 6/2014.Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς, όπως κατανάλωση, οδική συμπεριφορά , ποιότητα υλικών και συναρμογή στο εσωτερικό και έχει και σχετικά καλή ιπποδύναμη ώστε να κινείσαι άνετα τόσο εντός όσο και εκτός πόλης .
Θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια μικρό προβλήματα που αντιμετωπίζω ώστε να μου πείτε την γνώμη σας ίσως και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα .
Ένα θέμα είναι το γνωστό τρίξιμο στην πόρτα του οδηγού και δεν ξέρω τώρα που είναι ακόμα στην εγγύηση αν υπάρχει λύση σε αυτό.
Ένα άλλο θέμα που έχω είναι ότι κολλάει αρκετά συχνά το στρογγυλό χειριστήριο της κεντρικής οθόνης (joystick) και κατά την αλλαγή σταθμών η άλλων επίλογων δεν κάνει τίποτα, ξαφνικά μετά από λίγο δουλεύει πάλι, πιστεύω θα λυθεί μόνο με αντικατάσταση
Τρίτο και τελευταίο είναι κάτι το όποιο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε όσα αυτοκίνητα είχα στο παρελθόν… έχει ξεκολλήσει το δέρμα από το τιμόνι σε κάποιο σημείο. Πως και γιατί άγνωστο, έχω σκοπό τώρα που θα πάω για το πρώτο service να προσπαθήσω να μου επιλύσουν αυτά τα θέματα.
-
The Following User Says Thank You to bevest For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP