Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: pt cruiser 1.6

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγόρασα ένα τον Μάιο του 2002. Είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο σε σχέση με άλλα σύγχρονα generic αυτοκίνητα, και το λέω σαν προτέρημα. Είναι πάρα πολύ ευρύχωρο με μεγάλο πορτμπαγκαζ και εξαιρετικά πρακτικο για οικογενειακο. Έχει isofix ΚΑΙ στο μεσαιο πίσω κάθισμα και τα καθίσματα διπλώνουν και ανασηκώνονται συμβάλλοντας στην πρακτικότητα.
    Ειναι βαρυ, 1540 κιλά και δυστυχως αργό...Αλλα και το μεσο ε36/ε46 κουκουνάρι είναι οπότε κάνε τη σύγκριση μονος σου.
    Μου έβγαλε κάποια θεματάκια, πεταλούδα γκαζιού, κρεμαγιέρα που ηταν πανακριβη αλλα σερβις στην αντιπροσωπία. Το δικό μου ηταν του 02 και ειχε δισκόφρενα μπρος πίσω.

Το χαρισα στην αδελφή μου το 09 με 88000 χλμ. Τώρα εχει 180000 χλμ και δεν της εχει βγάλει ζημΝιά καμία.

Από όλα τα άλλα άχρωμα άοσμα αντίστοιχα μεταφορικά μέσα ηλικίας/κατηγορίας/τιμής το γούσταρα περισσότερο...Να σιγουρευτείς οτι εχεις συνεργείο κοντά σου για τη συντήρηση.
    Και τέτοιο είχες βρε Γιώργο!! Προσωπικά πάντα μου άρεσε το
    κρούζερ γιατί είχε κάτι ξεχωριστό να πει σαν κατασκευή και ιδέα.Δεν έχω μπει
    μέσα σε τέτοιο αλλά θυμάμαι ο τύπος έγραφε ότι οι χώροι είναι καλοί ειδικά
    αν λάβουμε υπόψη το ιδιαίτερο σχήμα του που σε προ'ι'δεάζει για το αντίθετο.
    Θυμάμαι το έβγαζε και κάμπριο με μοτέρ 2.4 turbo αλλά στο δρόμο ήταν
    τελείως γιουχου

2. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

gnx (29-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP