Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και για να το κάνω ακόμα πιο απλά, απλά για να δείτε το τι βλακεία μας δέρνει σαν λαό και δεν βλέπουμε πέρα απο το δάχτυλο μας με όλες αυτές τις μπούρδες που μας ποτίζουν τόσα χρόνια, πείτε ότι εσείς είστε το κράτος και εγώ είμαι επιχειρηματίας.

εσείς έχετε ένα ακίνητο ρημάδι, στο καλύτερο μέρος του κόσμου και δεν έχετε στον ήλιο μοίρα. παρακαλάτε απο τον μπαμπά σας να σας δίνει λεφτά για να βγάζετε τα έξοδα σας. κάποια μέρα ο μπαμπάς σας λέει, στοπ. οπότε τι κάνετε? λέτε να πουλήσω το ακίνητο και μετά βλέπουμε. το πιο πιθανό βέβαια σαν κράτος, είναι σε λίγο καιρό να μην υπάρχει τπτ απο την πώληση, μιας και είμαστε ολίγον τι φαγάνες.

anyway, βλέποντας την πώληση, έρχομαι εγώ ο κακός κερδοσκόπος και σας κάνω μια διαφορετική πρόταση. να ενοικιάσω το ακίνητο για τα επόμενα 50 χρόνια έναντι κάποιου ποσού. αλλά δεν σταματάω εκεί, σου δίνω και επιπλέον προμήθεια 23% απο ότι εργασία και αγορά κάνω εκεί πέρα. 100κ προυπολογισμό? 123 θα χρεώσω, τα 23 για σένα. 1 μύριο? 230κ για σένα. 10 μύρια? 2,3 μύρια για σένα.

αλλά δεν σταματάω εκεί. σου λέω, ότι για όποιον υπάλληλο προσλαμβάνω, θα σου δίνω 300-400 ευρώ μηνιαίως κατά άτομο. 50 άτομα? 15-20κ κάθε μήνα. 100 άτομα? 30-40κ το μήνα. 200 άτομα? 60-80 κάθε μήνα.

μετά το ξανασκέφτομαι και σου προτείνω κάτι ακόμα. τι θα έλεγες, απο τα κέρδη μου, να σου δίνω τέλος του χρόνου το 26%? δλδ 1μύριο κέρδη? 260κ για σένα έξτρα μπόνους. 2 μύρια κέρδη? 520κ για το φιλαράκι μου.

τι λες φίλε μου για την πρόταση μου? θες να κάνουμε δουλειά?

και εσύ μου απαντάς...εσύ θέλεις να μου νοικιάσεις το αχούρι μου σε χαμηλή τιμή. άσε ρε φίλε, μλκς δεν είμαι και δεν ενδιαφέρομαι...θα πάω στο μπαμπά μου πάλι, μπας και τον φέρω βόλτα να μου δώσει 10κ για να βγάλω το μήνα...

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    Σαφως και χανονται δουλειες για πολυ κοσμο....αρα και στις σκουριες κακως παραπονιουνται ολοι.. τοσες θεσεις εδωσαν... γιαυτο πιστευω οτι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται
    ..αν υπάρχει τέτοια συμφωνία τότε οκ αλλά δυστυχώς η συμφωνία είναι το σκοτώνεις όσο όσο εγώ λουζομαι στο χρήμα δίνω και 5-6 δουλειές σε τιμή του κόστους (πάνω - κατω) και με τα λεφτά που θα πάρεις θα πληρώσεις τις δοσεις σου που οφείλεις σαν κρατος...τον άλλο μήνα που θα έχεις άλλη δόση θα σκοτώσεις το άλλο οικόπεδο το άλλο νησί κτλ κτλ για να πληρώνεις μόνο και μόνο τις δοσεις που μου χρωστάς.... και μόλις ξεπουλήσεις ότι έχεις και δεν εχεις και θα μου ανήκουν όλα θα σου πω τώρα πάρε τα @ρχιδι@ μου και πήγαινε στην δραχμή ενώ εγώ θα σε άρμεγω
    από την ΔΕΗ τον ΟΤΕ κτλ κτλ (όχι ότι τώρα είναι καλά τα πράγματα. ..και εκεί έχουμε τους δηθεν συνδικαλιστες με τους τεράστιους μισθους και την τεράστια διαπλοκή όπου θέλουν οι περισσότεροι ξήλωμα από τις θέσεις τους) και θα ζεις σε μια χώρα όπου στην πραγματικότητα δεν θα της ανήκει τίποτα απολύτως ..θα σου λένε για να κάνεις μπάνιο δώσε το 30 ευρώ για να μπεις στην παραλια αλλιώς κάνε μπάνιο στην μπανιέρα σου...θα πληρώνεις ΔΕΗ τα 3πλασια από ότι δίνεις τωρα και αν δεν έχεις θα ζεις στο σκοτάδι γιατί δεν θα ανήκει τίποτα στο κράτος. .(το ξαναλέω και τώρα μέσα στα σκατα είμαστε αλλά λέμε ότι ίσως αλλάξει κατι)
    Όλα αυτά τα λεω με την προϋπόθεση ότι αυτή η κυβέρνηση θα αλλάξουν πράγματα τα οποία θα τα ζήσουν τα παιδιά μας..εμεις είμαστε χαμενοι σαν γενιά ετσι και αλλιως...
    αν ομως δεν αλλάξει τιποτα τσάμπα κάνουμε αυτή την κουβέντα. ..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 19-03-15 στις 14:43

2. The Following 6 Users Say Thank You to Alex_ For This Useful Post:

Bitz (19-03-15), Dimimav (19-03-15), doctore (19-03-15), ghost-rider (19-03-15), katsaraios (19-03-15), Panos 316T (19-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP