Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και δε μου λές φίλε, γιατί μιλάμε μαζί τους? γιατί δεν παίρνουμε το καπελάκι μας και δρόμο? τι ανάστημα σηκώσαμε? πάμε καλά?

οποιοσδήποτε άνθρωπος με λίγη αξιοπρέπεια θα του έλεγε, ρε άντε και γ@μ...εσύ και η γερμανία σου. δεν μας πληρώνεται τις αποζημιώσεις, δεν σας πληρώνουμε και εμείς. άντε για. κρατήστε τα λεφτά σας για την πάρτη σας, εμείς δεν τα θέλουμε.

αφού τους δίνουμε το δικαίωμα να μας ξευτιλίζουν, θα μας ξευτιλίζουν. εγώ ξέρω ένα και ένα κάνουν δυο και όχι έντεκα. ο σόιμπλε μας φταίει, και όχι οι ουρακοτάγκοι που στέλνουμε επι δεκαετίες να μας κάνουν ρεζίλι δεξιά και αριστερά.

ο λαός αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλα παρε δώσε με αυτό το σχήμα. γιατί ακόμα και μετά απο κοντά 2 μήνες εμείς προσπαθούμε να τους πείσουμε για κάτι?

αυτό δεν καταλαβαίνω. αυτό το @@ μας βρίζει και μας ξευτιλίζει. εμείς τι κάνουμε? που είναι τα δικά μας τα @@???

τον ρωτήσανε και χθες στο μεγκα τον μπαρουφάκη για όλα αυτά τα λόγια του σόιμπλε και απλά είπε, ότι δεν θέλει να σχολιάσει. ε ναι ρε μλκ...που να σχολιάσεις αφού κρέμεσαι απο τα @@ του.ελπίζω να την είδατε την εκπομπή της άλλης της μ@λ@κος της τρέμη, για να δείτε ποιοι μας έκαναν εθνικά υπερήφανους.

Γιατι μιλαμε μαζι τους? τωρα τι να απαντησω γιατι ειμαστε ισοτιμο (οσο και αν αυτοι δεν το θελουν) μελος της Ευρωπαικης ενωσης, δεν ειμαστε ουτε στο καφενειο ουτε στο γηπεδο με το που θυμωνουμε να παιρνουμε το καπελακι μας και να φευγουμε και να βριζουμε, ευτυχως που αυτοι που διαπραγματευονται δεν ειναι τοσο παρορμητικοι και επιπολαιοι.
    Οι Γερμανικες αποζημιωσεις που ειναι αλλο μεγαλο κεφαλαιο και ευχαριστως να το συζητησουμε σε καποιο αλλο νημα γιατι εδω θα χασουμε τη μπαλα.
    Οι αποζημιωσεις λοιπον εκτος απο διαπραγματευτικο Χαρτι και μεσο πιεσης ειναι ενα θεμα που θα λυθει σε Διεθνη δικαστηρια με οποιο αποτελεσμα βγει,,, θα δειξει!!
    Ο Βαρουφακης εκανε πολυ καλα και οποιος τον συμβουλεψε σοφα επραξε και δεν πηρε θεση στις γελειοτητες της σαυρας με τα χιλια συμπλεγματα, καλα εκανε λοιπον γιατι εγω ας πουμε θα εχανα την ψυχραιμια μου θα του εριχνα καντηλια και εκτος απο την εκτονωση δεν θα κερδιζα τιποτα τωρα ο μονος που εκτιθεται ειναι αυτος ο γελειος,
    Αλλα εκει που ποναει τελικα και αυτος και η κυβερνηση του ειναι οι αποζημιωσεις για αυτο τον επιασε τεταρταιος... Ειλικρινα θελω να δω που ειναι διατεθειμενη να φτασει η Ελληνικη κυβερνηση!!!.
    Απο την αλλη εχεις και δικιο τοσα χρονια αρκετα εχουμε ανεχτει απο τους ουνους με την βαρβαρη ιστορια τους, 5 χρονια τωρα μας βριζουν και μας δημιουργουν αισθηματα ενοχης και εμεις αντι να στραφουμε κατα τους στραφηκαμε ο ενας απεναντι στον αλλο μεταφεροντας τις ευθυνες.
    Τωρα στο εμεις τι κανουμε? ας δει ο ο καθενας μας σε προσωπικο επιπεδο πως μπορει να δειξει τη δυσαρεσκεια του σε αυτη τη πολιτικη τροποι υπαρχουν απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης μεχρι και την καταναλωση...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bakalos (13-03-15), katsaraios (13-03-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP