Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
και δε μου λές φίλε, γιατί μιλάμε μαζί τους? γιατί δεν παίρνουμε το καπελάκι μας και δρόμο? τι ανάστημα σηκώσαμε? πάμε καλά?
οποιοσδήποτε άνθρωπος με λίγη αξιοπρέπεια θα του έλεγε, ρε άντε και γ@μ...εσύ και η γερμανία σου. δεν μας πληρώνεται τις αποζημιώσεις, δεν σας πληρώνουμε και εμείς. άντε για. κρατήστε τα λεφτά σας για την πάρτη σας, εμείς δεν τα θέλουμε.
αφού τους δίνουμε το δικαίωμα να μας ξευτιλίζουν, θα μας ξευτιλίζουν. εγώ ξέρω ένα και ένα κάνουν δυο και όχι έντεκα. ο σόιμπλε μας φταίει, και όχι οι ουρακοτάγκοι που στέλνουμε επι δεκαετίες να μας κάνουν ρεζίλι δεξιά και αριστερά.
ο λαός αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλα παρε δώσε με αυτό το σχήμα. γιατί ακόμα και μετά απο κοντά 2 μήνες εμείς προσπαθούμε να τους πείσουμε για κάτι?
αυτό δεν καταλαβαίνω. αυτό το @@ μας βρίζει και μας ξευτιλίζει. εμείς τι κάνουμε? που είναι τα δικά μας τα @@???
τον ρωτήσανε και χθες στο μεγκα τον μπαρουφάκη για όλα αυτά τα λόγια του σόιμπλε και απλά είπε, ότι δεν θέλει να σχολιάσει. ε ναι ρε μλκ...που να σχολιάσεις αφού κρέμεσαι απο τα @@ του.ελπίζω να την είδατε την εκπομπή της άλλης της μ@λ@κος της τρέμη, για να δείτε ποιοι μας έκαναν εθνικά υπερήφανους.