Φανη δεν εβαλα κανενα link τυχαια, ειναι γνωστες αποψεις που αναρτηθηκαν στην επισημη ιστοσελιδα τους.
Το προβλημα ειμαι οτι αυτοι εχουν ταυτισει μια "αντιστασιακη" πραξη -μια νεανικη παρορμηση κατι, οπως θες πεστο με τον κομμουνισμο,λογω της μετεπειτας πορειας των(γλεζος σαντας) στην αντισταση και στον εμφυλιο.
Μπορει και να μην εγιναν ετσι τα πραγματα μπορει και να στηθηκε η φαση (με τους Ελληνες φυλακες η τους αρχαιολογους), η γερμανικη σημαια παντως κατεβηκε.
Τωρα αν καποιος πολιτικος χωρος το οικειοποιηθηκε αυτο! φταιμε εμεις γιατι οπως εχω ξαναπει σε ολο τον κοσμο την ιστορια την γραφουν οι νικητες εκτος απο την Ελλαδα.
Προσωπικα ολους αυτους που "εξαργυρωσαν" και με υψηλο "επιτοκιο"τους αγωνες τους δεν τους χωνευω αλλα αυτο λιγη σημασια εχει.


υγ. ο μπουκουρας τι σχεση εχει?