Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά δεν παρακολουθώ καθημερινά τα τεκταινόμενα.
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι τα νέα έχουν αλλάξει ύφος πλέον.
Τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να κάνω ένα κατς απ (που έλεγα και στο χωριό μου) και ΠΑΛΙ - όπως την τελευταία φορά που ασχολήθηκα πριν καμιά 5ετία- δεν είδα πουθενά κάτι διαφορετικό σε φιλοσοφία.
Δλδ τα κυρίως θέματα επικεντρώνονται σε φορολογία(μείον ή συν δεν έχει σημασία), τι θα γίνει με το Δημόσιο (ΠΑΛΙ με το κ@@@δημόσιο), τι θα γίνει αν πάρουμε ή δεν πάρουμε χρήματα - που κατά την ερειστική γνώμη μου δεν αξίζουμε - και άλλα τέτοια φαιδρά.
Πάλι ΔΕΝ άκουσα τι θα γίνει ή αν υπάρχει έστω ένα πλάνο πεντηκονταετίας ξέρω γω για τον πρωτογενή τομέα, για την βιομηχανία για την προσέλκυση ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ επενδύσεων (όχι το να πουλήσουμε κάτι για να φέρουμε λεφτά - δλδ τίποτα - αλλά να δημιουργήσουμε ξέρω γω κάτι ή έστω αυτοί που φέρνουν ΝΕΟ χρήμα στο ελλάντα - και δεν ανακυκλώνουν απλώς το ήδη υπάρχων - πως θα στηριχτούν ή κάτι ξέρω γω.
Τι γίνεται ρε παίδες είμαι βλάκας ή καθυστερημένος; Γιατί αυτό που βλέπω μέχρι σήμερα είναι πολιτική του να πάρουμε τον κόσμο απλά μαζί μας να πάμε να πούμε ότι κοιτάξτε δεν είμαι 35% αλλά 50,60 70 ξέρω γω και κάνουμε ό,τι θέλουμε, το οποίο ό,τι θέλουμε δεν βλέπω να διαφέρει και πολύ σε φιλοσοφία από των προηγούμενων. Και πως να διαφέρει άλλωστε όταν μεγάλο μέρος των στελεχών είναι ήδη βετεράνοι της πολιτικής (δλδ άχρηστοι που ξέραν στο δημοτικό να γράφουν εκθέσεις και στο λύκειο να χειρίζονται τον λόγο).
Εμετός ρουκετοειδής ρε φίλε, ρουκετοειδής.