Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να τελειώνει αυτή η ιστορία .....το θέμα για μένα εχει ως εξής:
    Παίζεις μπάλα και στηρίζεσαι στο πείσμα σου και στην ομάδα σου,κυνηγάς το μάτς μέχρι τέλους με την ίδια δύναμη και πάθος,τότε θα κερδίσεις ,αλλα παίξε .
    Με αυτό το τρόπο λίγα πράγματα θα μπορέσει να σου στερήσει ο κάθε διαιτητής.
    Και για να προλάβω τα όσα θα ειπωθούν,μιλώ για όλες τις ομάδες και αν ψάξετε ανάλογα thread θα δείτε πως το έχω πεις άπειρες φορές και για τον Ολυμπιακό .
    Παίξτε κύριοι μπάλα,δείξτε την αξία σας μέσα στο γήπεδο,όλα τα άλλα είναι προφάσεις και άλλοθι .
    Η ίδια καραμέλα κάθε φορά, με προέδρους που δε δίνουν φράγκο και προσπαθούν με το ψέμα και με το τίποτα,ψάχνωντας προφάσεις και πάντα κάτι άλλο φταίει, ποτέ η διοίκηση,ο προπονητής ,οι παίκτες .
    Αποτέλεσμα όλων αυτών ενα κακό κλίμα στα γήπεδα ,με οργισμένους οπαδούς που κοιτάνε το δάσος και δε βλέπουν το δέντρο.
    Όσοι παρακολουθείτε ξένα πρωταθλήματα θα έχετε διαπιστώσει πως τα διαιτητικά λάθη δεν είναι προνόμιο μόνο των Ελλήνων διαιτητών ,γίνονται και αλλού και μάλιστα σε κλάσης ανώτερα πρωταθλήματα και σε χώρες μεγαλύτερης και καλύτερης ποδοσφαιρικής παιδείας απο τη δική μας .
    Προσωπικά δε με νοίαζει αν η ομάδα μου χάσει αρκεί να το έχει παλέψει και η εικόνα της να με αφήνει ικανοποιημένο πως έκανε αυτό που έπρεπε.
    Έχασε;
    Ας πρόσεχε !!
    Θυμάμαι το παλι@γερο το Σάββα που στην αρχή του πρωταθλήματος πήγε να ιοθετήσει την ίδια γραφική τακτική της κλάψας και της διαμαρτυρίας και οι περισσότεροι τον έκραξαν λέγοντας του ,να παίξει η ομάδα μπάλα.
    Έτσι είναι κύριοι.
    Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά δυνατά τότε δε μίλαγε κανείς ,όλα ήταν καλά,όμως ο εκάστοτε διαιτητής του χάλασε την καλή απόδοση ;
    Απλά ξεφούσκωσε.
    Δε φταίει ο Μαρινάκης γι αυτό,ούτε η διαιτησία.
    Για το Παο δε μιλάω είναι οι γραφικοί και κλασικοί κλάψες του Ελληνικού πρωταθλήματος .
    Τίποτα δε θα αλλάξει αν οι διοικήσεις δε βάλουν χρήματα,σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που με τα ψέματα έγιναν θαύματα και όποτε έγινε κατι τέτοιο δε κράτησε πολύ .
    Αν λοιπόν είσαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα των ομάδων σας τότε μάλλον βλέπουμε άλλο πρωτάθλημα η δε μπορούμε να παραδεχτούμε και να συνειδητοποιήσουμε τη πραγματικότητα .
    Βαγγέλη όλα καλά και άγια αυτά που λες, αλλά με τα ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά.
    Πόσα σερί πρωταθλήματα έχεις; Πόσα λεφτά έχεις πάρει απο το Ch L με κάθε χρόνο είσοδο στους ομίλους;
    Το βάλε λεφτά ισχύει και για τον δικό σου πρόεδρο που δεν βάζει τα δικά του. Έχει όμως την προστασία όλα αυτά τα χρόνια ώστε όταν είναι κακή η ομάδα του στο γήπεδο να μην χάνει.
    Μην κοροιδεύετε τον εαυτό σας.
    Χθες υπήρχε καταφανέστατη σφαγή της Βέροιας για να μην τολμήσει να σκεφτεί να σας πάρει έστω και το Χ.
    Η ομάδα μου δυστυχώς ή ευτυχώς όταν δεν παίζει καλά χάνει, ο ολυμπιακός ποτέ.
    Ποιος χαζός θα επένδυε σε στημένο παιχνίδι όπου ήξερε ότι θα χάσει είτε έτσι είτε αλλιώς.
    Η αγανάκτηση όλων απέναντι στον ολυμπιακό είναι λογική.
    Πουθενά και ποτέ στον κόσμο δεν έχει αγαπηθεί κανένας δικτάτορας και κανένας δυνάστης.
    Συμφωνώ έχεις επενδύσει, έχεις παιχταράδες, έχεις φέρει μεγάλους προπονητές αλλά όταν δεν είσα καλός πρέπει κι εσύ να υπάρχει περίπτωση να χάνεις και όχι να κερδίζεις με το έτσι θέλω.
    Όσο για το ότι δεν φώναζε ο ΠΑΟΚ όταν όλα πήγαιναν καλά και πριν ξεφουσκώσει έχεις απόλυτο δίκιο το έχω γράψει εξάλλου 2-3 σελίδες πιο πίσω. Μέσα στο Καραισκάκης έπρεπε να κερδίσω τουλάχιστον 1-3 παρά την εντελώς κόντρα διαιτησία (σφαγή θα την έλεγα) και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε το παγώνι.
    Το θέμα είναι ότι χθες για να κερδίσει ο ολυμπιακος την Βέροια έγιναν εγκλήματα κατά της Βέροιας είτε θέλετε να το δείτε έιτε όχι.
    Επαναλαμβάνω μπας και το χωνέψετε λοιπόν εσείς οι αγνοι φίλαθλοι του ολυμπιακού: "Όταν μια ομάδα δεν παίζει μπάλα μέσα στο γηπέδο πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα να χάνει"
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

deepBLUE (02-02-15), gant (02-02-15), Konstantinos E60 (02-02-15), Panos 316T (02-02-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP