-
Πάει το αμάξι.
Προχθές το απόγευμα γυρνώντας από την δουλειά απάνω στην autoban μου άναψε το φως της μπαταρίας, δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί είχε όλο κόμβους η περιοχή, λέω κανα δυναμό θα είναι γιατί μπαταρία είχα βάλει πριν ένα μήνα, το περπατάω περίπου 5-6χλμ. Και ξαφνικά Πάει το μάτι στην θερμοκρασία όπου και θέλω Φούλ με κόκκινο φως? αμηχανία λέω σταματάω? βλέπω ότι είμαι πάλι σε σημείο χωρίς γραμμή ασφαλείας, το περπατάω 2-3χλμ ακόμα και μετά πάω να βγω δεξιά για να σταματήσω, καταλαβενω ότι δεν στρίβει το τιμόνι υδραβλικα αλλά σαν νταλίκα, κάνω ακρει με -3° το σβήνω και μετά ξανά ανοίγω διακόπτη έχει πέσει η θερμοκρασία λίγο, μιας και δεν ξέρω καλά γερμανικά για να μπορέσω να μιλήσω με Adac παίρνω την απόφαση να το περπατήσω 10χλμ ακόμα μέχρι το σπίτι, με στάσεις μιας και είδα ότι λόγο κρύου έπεφτε η θερμοκρασία,
Τελικά έφτασα σπίτι το πάω συνεργείο σπίτι μου απέναντι και βλέπουμε έχει διαλύσει η αντλία νερού και είχε φύγει ο ιμάντας..
Το θέμα είναι ότι χθες μου είπε ότι η μηχανή είναι άχρηστη,τον ρώτησα πως το είδε και μου είπε ότι δεν είδε κάτι αλλά κατα 90% θα έχει κάνει ρήγμα. Πρέπει να βγάλει κεφαλή για να δει?
Και μου προτείνουν τα το πετάξω το αμάξι είναι e46 2001mod. M43 1895cc.
Βρήκαν και κάποιον που το πέρνει για 400¤
Μόνο τα θερμαινόμενα και τους αερόσακους να πουλήσω ποιο πολλά θα πάρω, αλλά εδώ στην Γερμανία αν παραδώσω πινακίδες, πρέπει να έχω Πάρκιν, απαγορεύετε στους δρόμους για να μπορώ να πουλάω τμηματικά.
Για να μου φτιάξει αντλία νερού και ιμάντα θέλει 250¤ και μετά θα δούμε αν έχει πρόβλημα? το θέμα είναι τη να κάνω? υπάρχει τρόπος να δω κάτι μην ρίξω 250¤ και μετά θέλει επισκευή?
Για αλλαγή μοτερ μου είπε 2500-3000¤ Πάνε καλά???
Υπόψην μιλάμε για συνεργείο Τούρκων γιατί σε αλλά δεν πλησιάζεις.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP