Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγώ το ίδιο είπα Στέφανε.
Είδες ποτέ όμως κάποιος που ποστάρει την δουλειά του και φαίνεται το πριν και το μετά, να μας πει πόσο περίπου κόστιζε;
Για την συγκεκριμένη δουλειά. Όχι για το αμάξι μου ή το δικό σου που δεν το έχει δει από κοντά για να κάνει προσφορά.

Όχι...γιατί δεν το κάνουν;
Αν αυτός που καθαρίζει σαλόνια, κάθεται να βγάλει φωτό πρίν, μετά, να τις ανεβάσει, να βάλει τιμές, μετά θα λες ότι ασχολείται με τη διαφήμηση , το παίζει μάνατζερ, και καθαρίζει ο πακιστανός.

Αφού το έγραψες πιο πάνω :

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Στέφανε ξέρω τι περιλαμβάνει ένας βιολογικός.
Απλά θεωρώ ότι κάποιοι που παλιά ''παρακαλάγανε'' για δουλειές στα φόρουμ αυτοκινήτων, τώρα έχουν έχουν γίνει ''detailers'' και βαράνε στο κεφάλι, ενώ δεν άλλαξαν οι υπηρεσίες κατά πολύ ως προς την ποιότητα.

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που κάνουν εξίσου καλή δουλειά χωρίς να έχουν βάλει το premium tax που άλλοι έχουν υιοθετήσει.

Υ.Γ: Και στο κάτω κάτω της γραφής οι περισσότεροι είχαν και έχουν μάστορες πακιστανούς και αλλοδαπούς με χαμηλούς μισθούς και ασχολούνται κυρίως με το πως θα διαφημίσουν την δουλειά τους στα φόρα και λιγότερη στην πράξη με το αμάξι μέσα στο μαγαζί τους. Manager έχουν γίνει πιστεύω.