-
Ιδ. ΚΤΕΟ και σωστος ελενχος ...
Κατ αρχην χαιρετω ξανα , γιατι εχω να γραψω παρα πολυ καιρο αν και δεν επαψα να παρακολουθω το φορουμ ! Προσφατα περασα τον 5ο ελεγχο κτεο εκ των οποιων οι 3 τελευταιοι εχουν γινει σε ιδιωτικο και μαλιστα στο ιδιο . Και τις 3 φορες ο ελεγχος περιλαμβανε μονο καυσαερια , αναρτηση , φρενα , φωτα και ενα μικρο τσεκαρισμα κατω απο το αμαξωμα . Δεν ελεγχονται αριθμοι κινητηρα και πλαισιου , δεν ελεγχεται εξοπλισμος [πχ πυροσβεστηρας , τριγωνο , ρεζερβα κλπ] , δεν ελεγχονται ζαντολαστιχα [πχ πελμα σωστες διαστασεις κλπ] και δεν μου λενε τιποτα για τις αντιηλιακες μεμβρανες ... Επισης καθε φορα τα αποτελεσματα των μετρησεων σε αναρτηση και φρενα ειναι καλυτερα αντι να χειροτερευουν χωρις να εχω αλλαξει κατι .... Στο δημοσιο κτεο ο ελεγχος ηταν πολυ πιο λεπτομερης και αυστηρος [αν εξαιρεσης βεβαια τις περιπτωσεις λαδωματος ...] ! Αναρωτιεμαι , τελικα γινεται σωστος ελεγχος στα ιδιωτικα κτεο ?
ΥΓ παλιοτερα με τον πατερα μου ειχαμε περασει φορτηγο σε κτεο στη Αγγλια και μας ειχαν κοψει 2 φορες για ασημαντες λεπτομερειες ....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georggge46 : 17-11-14 στις 08:01
-
The Following 4 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (17-11-14), BILL007 (17-11-14), Moufas E46 (17-11-14), Samaro (17-11-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP