Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να κρατήσουν κι αυτά τα έρμα τα συννεφάκια, πολύς κόσμος μαζεύτηκε! Τώρα που περνάς εσυ αέρας είναι οκ το πρωτάθλημα; Αν τελικά δεν το πάρεις, θα είναι και τότε οκ φαντάζομαι. Να τα λέμε απο τώρα για να μην κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες. Εγω λοιπόν σου λέω απο τώρα, οτι απο το Δεκέμβριο, θα δεις τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει και τελικά να παίρνει το πρωτάθλημα. Να περιμένεις και μια φυσιολογική κοιλιά του ΠΑΟΚ και, χωρίς πλάκα, πολύ αμφιβάλλω αν θα τερματίσετε με τον Αναστασιάδη. Επίσης, μπορώ να σου προβλέψω και για ο,τι σε απασχολεί σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο
    Όχι, το πρωτάθλημα ακόμα και αν το πάρω θα εξακολουθήσει να μην είναι δίκαιο γιατί συνεχίζει να ευνοείται ο ολυμπιακός απο την διατησία. Ο ΠΑΟΚ, μακάρι να βγω ψεύτης κι εγώ κι εσύ, δεν μπορεί με 14 παίκτες να πάρει πρωτάθλημα δυστυχώς.
    Να συνεχίσουμε με τις άλλες προβλέψεις τώρα, πες μου τα προσόντα σου, έχεις κληρονομικό χάρισμα από γιαγιά απο μάνα από παππού; Πόσες γενιές πίσω πάει αυτό το χάρισμα; Λες το φλυτζάνι, λές τον φραπέ, τον φρέντο;Να ξέρω να σε προτιμήσω βρε αδερφέ στο μέλλον
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

alexm (03-11-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP