Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: ΜΑΤ / ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ / ΚΑΡΜΠΟΝ μεμβράνη

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα πριν εννοουσα αν υπαρχει κατι τετοιο σαν χρωμα για ντυσιμο.Οχι αν το αμαξι ειναι βαμμενο ή ντυμενο!(ειναι ενα απο τα πολλα που μου στοιχιωνουν τον υπνο μου...)

Αν και νωρις ακομα, θα ηθελα οπως και πολλοι ακομα να εχουμε μια ιδεα για το κοστος του ολου εγχειρήματος οπως φυσικα και για την αφαιρεση αυτου.

Ακομα αν μπορεις να μας πεις και δυο λογια για την προστασια του "κουστουμιου"(προιοντα,αποφ υγη,μεταχειρηση)
    Λοιπόν στη ματ ή matte μεμβράνη σε θαλασσί δεν έχω δει κάτι. Τουλάχιστον το χρωματολόγιο που έχω στα χέρια μου έχει μόνο μαύρη, κίτρινη και άσπρη ματ.

Το κόστος θα ήθελα να σας το πω για όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά με πμ, καθώς πολύς κόσμος διαβάζει το φόρουμ. Για την αφαίρεση, θα υπάρχει επίσης κάποια std χρέωση.

Όσο για τη προστασία και τη συντήρηση πλένουμε κανονικά όπως και πριν κατά προτίμηση στο χέρι, αποφεύγουμε τις βούρτσες και δεν αφήνουμε τους 'πακί' να το πυροβολάνε από πολύ κοντά. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες η μεμβράνη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Χρίστος (02-05-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP