Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: 110 χιλιομετρα!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμάστε μια troll-έκθεση που ειχε γίνει πέρυσι ,τάχα απο πανεπηστήμιο,ότι τάχα βουλιάζει η πελοπόννησος απο το βάρος των πινακίδων εκει κάτω?
    Δημοσιευμα του Κουλουρι ηταν αυτο, γνωστο τρολλοsite, χιουμορ ηταν δεν υπαρχει τετοια εκθεση.

Οσο για το δρομο, πρεπει να ειναι απο τους χειροτερους που εχουμε. Ισως σε κανα ξεχασμενο ορεινο χωριο να υπαρχει αντιστοιχα δυσκολη προσβαση. Αυτος ομως οδηγει απο την ενδοχωρα στο 2ο λιμανι της χωρας! Ειναι ασχημο.

Οοοοταν με το καλο τελειωσει, θα ειναι στολιδι. Μεχρι τοτε θα τον εχουμε πληρωσει 500 φορες πανω απο την αξια του.
    Οι οδηγοι του ΚΤΕΛ μαλλον απο εμπειρια ή ρουτινα το εχουν χεσει, προσπεραση σε σημεια που τραβας τα μαλλια σου. Nino αν το παιδι σου εχει αμαξι και του εχεις εμπιστοσυνη, καλυτερα να κατεβαινει με αμαξι παρα με ΚΤΕΛ. Κατεβαινω 18 χρονια στο Αιγιο και τα τελευταια 7 μονος αφου εβγαλα διπλωμα. Εχω δει απιστευτα τροχαια και πολλες φορες τη πληρωσε ο απεναντι που δεν εφταιγε.

Ακομη δεν εχω αποφασισει ποτε ειναι πιο ασφαλης αυτος ο δρομος. Μεσημερι με περισσοτερο μποτιλιαρισμα και κινηση, ή βραδυ με λιγοτερη κινηση και αυξημενες ταχυτητες? Προτιμω να τον περναω βραδυ αν και εχω πετυχει απο το αντιθετο ΙΧ χωρις φωτα

2. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (05-10-14), chrisgiapz3 (03-10-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP