Δημοσιευμα του Κουλουρι ηταν αυτο, γνωστο τρολλοsite, χιουμορ ηταν δεν υπαρχει τετοια εκθεση.
Οσο για το δρομο, πρεπει να ειναι απο τους χειροτερους που εχουμε. Ισως σε κανα ξεχασμενο ορεινο χωριο να υπαρχει αντιστοιχα δυσκολη προσβαση. Αυτος ομως οδηγει απο την ενδοχωρα στο 2ο λιμανι της χωρας! Ειναι ασχημο.
Οοοοταν με το καλο τελειωσει, θα ειναι στολιδι. Μεχρι τοτε θα τον εχουμε πληρωσει 500 φορες πανω απο την αξια του.
Οι οδηγοι του ΚΤΕΛ μαλλον απο εμπειρια ή ρουτινα το εχουν χεσει, προσπεραση σε σημεια που τραβας τα μαλλια σου. Nino αν το παιδι σου εχει αμαξι και του εχεις εμπιστοσυνη, καλυτερα να κατεβαινει με αμαξι παρα με ΚΤΕΛ. Κατεβαινω 18 χρονια στο Αιγιο και τα τελευταια 7 μονος αφου εβγαλα διπλωμα. Εχω δει απιστευτα τροχαια και πολλες φορες τη πληρωσε ο απεναντι που δεν εφταιγε.
Ακομη δεν εχω αποφασισει ποτε ειναι πιο ασφαλης αυτος ο δρομος. Μεσημερι με περισσοτερο μποτιλιαρισμα και κινηση, ή βραδυ με λιγοτερη κινηση και αυξημενες ταχυτητες? Προτιμω να τον περναω βραδυ αν και εχω πετυχει απο το αντιθετο ΙΧ χωρις φωτα![]()