-
δεν φταιει παντα το σασμαν....εγω απο τον οικογενειακο μ κυκλο μπορω να σκεφτω ολα τα αμαξια καμια 20αρια και πολλα πανω απο 300.000 και με φορτωματα ανωμαλους δρομου κλπ ποτε κανενα δεν επαθε τιποτα ουτε το σασμαν ουτε το διαφορικο......και ποτε δεν αλλαχτηκαν βαλβολινες.......φταιει η χρηση...και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα....
ο ανθρωπος ειναι αυτος που τα χαλαει......
ειμαι της λογικης να αγοραζω μεταχειρισμενα γτ τα καινουρια ειναι πολλα λεφτα που σε ενα χρονο στην ουσια τα εχεεις χασει....αλλα..
αλλα ποσες φορες εχω δει στο δρομο ανθρωπους να οδηγανε τοσο ατσαλα να ακρφωνουν ταχυτητες να ανεβαινουν ανηφορες με λαθος ταχυτητα και να ειμαι στο πεζοδρομια και να ακουω τετοια πυρακια τετοιους μεταλλικους θορυβους να βγαινουν απο την κακομοιρα τη μηχανη και να λεω μεσα μου.."να ενα τετοιο μεταχειρισμενο θα μπορουσες να αγορασεις......"
ο περισσοτερος κοσμος ΔΕΝ ξερει να οδηγαει...
δεν ξερει τι συμβαινει οταν πατας συμπλεκτη και γτ ξεκινα να προχωραει το αμαξι......
προφανως ο προηγουμενος στη συγκεκριμενη περιπτωση το χαλασε.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 15-09-14 στις 19:27
-
The Following 8 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:
A8hnaios (15-09-14), BILL007 (15-09-14), chrisgiapz3 (15-09-14), diosak (17-09-14), sfilintas (15-09-14), tokiko (15-09-14), Vassilis ///M (16-09-14), Βασιλης (15-09-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP