Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: turbo

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #12
    Εγγραφή
    21-01-10
    Μηνύματα
    561
    Thanked
    330
    Rides
    3

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotis07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια. Σε 318i 1900cc του 2000 μοντελο με τα 118 αλογα, γινεται να τουρμπιστει το μοτερ? Κι αν ναι εχουμε καποιον που να ξερουμε με μερακι να το κανουμε?
    Λίγο μπερδεμένο σε βρίσκω...στην αρχή θες να το κάνεις μετατροπή τα εχεις βρεί όλα κομπλέ δε προχωράς...μετά το βάζεις αγγελία...ύστερα πας και πετάς λεφτα για πρόγραμμα φίλτρο τζάμπα λεφτά δηλαδή γι αυτό το μοτέρ και τώρα θες να το τουρμισεις...Αποφάσησε τι θές γιατί θα πετάς λεφτά απο δω και απο εκει χωρίς νοημα.
    Τώρα για το τούρμπο στο συγκεκριμένο μοτερ οτι γίνεται γίνεται (κοίτα φώτο απο το δικό μου) αλλά αν προχωρήσεις ετοιμάσου να ρίξεις πολλά λεφτά και πολύ τρέξιμο για να γίνει όπως πρέπει και αν γίνει...Μόνο κανένα μεταχειρισμένο κιτάκι απο τον Καρρά αν βρείς θα άξιζε να βάλεις και να μην πειράξεις τίποτα δηλαδή γύρω στα 160 άλογα πάνω κάτω.Αλλά λίγο δύσκολο μετά απο τόσα χρόνια,για καινούργιο δε ξέρω καν αν ασχολείται ακόμα και οι τιμές του ήταν απαγορευτηκές.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 12-09-14 στις 08:33

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

    BILL007 (15-09-14), paganis (12-09-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP