Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω ιos και εχω και android.

Ε, το android δε θα γινει ποτε ios δυστυχως.

καποτε πρεπει να καταλαβουν ολοι αυτοι που κανουν συγκριτικα οτι η αρχιτεκτονικη των δυο λειτουργικων ειναι τελειως διαφορετικη.

Το 1gb ram και ενας απλος μονοπυρινος ή ενας "μικρος' δυπυρινος μπορουν να εκτοξευσουν τις επιδοσεις και την ανταποκριση σε ενα ios λειτουργικο αλλα δε θα πηγαινει βημα ενα αντιστοιχο kitkat.....

Oσο για τις δυο συσκευες απο θεμα ποιοτητας ε ειναι η μερα με τη νυχτα.
Να μου το συγκρινανε με το Μ8 να ελεγα ναι. Ειναι ενα τρομερο τηλεφωνο, ποιοτικο με πολυ καλο εσωτερικο...
Είχα iPhone 5 χρόνια, δε μπορεί κανείς να φτάσει το λειτουργικό της BlackBerry, χρόνια μπροστά, αλλά έχει ένα πρόβλημα, δεν έχει την τεράστια υποστήριξη που έχει το iPhone, περιμένω την τελευταία αναβάθμιση της bb συνεργασία με amazon, ταζουν πολλά ίδωμεν, θα μου πείτε γιατί το αναφέρω αυτό ; το φέρνω σαν παράδειγμα ότι για το iPhone πληρώνουμε πιο πολύ όνομα κ υποστήριξη και όχι λειτουργικό κ ποιότητα , δεν τα αξίζει τα λεφτά για το λειτουργικό του,(η μάλλον θα τ αξίζει όταν το απ ελευθερώσουν από πολλά και διάφορα, ας μη το αναλυσω),γι αυτό μια μέρα θα γυρίσω πάλι σε iPhone για την υποστήριξη που έχει κ μόνο