Περιπου το 2009 γυρνωντας Κυριακη απο Χαλκιδικη (σα τη Χαλκιδικη δε εχει...) μου αναβει το λαμπακι των ελαστικων , ψιλοακουγεται θορυθος οποτε στα επομενα 100 μετρα σταματαω δεξια. Κατεβαινοντας διαπιστωσα οτι το ελαστικο πισω απο τον οδηγο ειχε διαληθει και ειχε ανοιξει στα πλαγια. Σιγουρα δε μπορουσα να συνεχισω οποτε ταλαιπωρηθηκα με οδικη, με πηγε μεχρι ενα βουλκανιζατερ εβαλα μια παλιατζουρα συμβατικο και γυρισα σπιτι. Το χαλασμενο ελαστικο σταλθηκε στην pirelli και εγω οντας απογοητευμενος απο τα rf εβαλα συμβατικα 4αδα. Πηρα και αποζιωση απο το λαστικο γιατι λεει ηταν ελατωματικο.
Αυτη τη στιγμη ξαναφοραω rf michelin. Ο λογος που ξαναγυρισα ειναι οτι με τα συμβατικα ειχε χαλασει η οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου(επλεε λιγο το αμαξι στις στροφες). Οπως επισης και οτι κουβαλουσα μαζι κιτ και τρομπες κτλ και επειδη χρειαστηκε να τα χρησιμοποιησω εφαγα ταλαιπωρια.
Γνωμη μου ειναι σε αμαξι που πουλαει ο κατασκευαστης με rf να φοραμε rf.

Και κατι ακομη... στα bmw αντιθετα με τα mercedes δεν υπαρχει αισθητηρας πιεσης στο καθε ελαστικο. Το αμαξι καταλαβαινει την απωλεια αερα απο την αλλαγη των στροφων της ροδας που χανει αερα.Οποτε αν δεν ελενχουμε συχνα την πιεση και αυτη πεφτει σιγα-σιγα σε ολα ταυτοχρονα δεν προκειτε να μας αναψει κανενα λαμπακι... Θελει προσοχη ειδικα οταν ειναι να φορτωσουμε βαρος.

Στάλθηκε από το thl T11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2