το εχεις δικασει σε μενα το απευθυνεις?
γιατι αν ναι, εγω διαβαζω ενα γεγονος και το γεγονος λεει οτι εβαλαν λαδι σε ατομικη συσκευασια επωνυμης εταιρειας και αυτα ηταν ανοιγμενα.
Αρα μεσα ειχε κατι που μονο αυτος που το εβαλε ξερει!!
Δεν με νοιαζει αν εχει μεσα castrol ή φολα, δεν με νοιαζει αν τα παιρνει με το κυβικο και αν τα συντηρει και πως τα συντηρει.
Με νοιαζει οτι οταν πληρωνω συσκευασια του λιτρου θελω να ειναι μονολιτρο σφραγισμενο και για να μην ξεχνιομαστε σε καποια συνεργεια αυτο κοστιζει 18 ευρω το λιτρο.
Οποτε αν απευθυνθηκες σε μενα μη μου λες οτι εγω δικαζω, Αν ισχυει η αναφορα που εκανε το μελος, ειναι απαραδεκτο, και φυσικα δεν μπορει να δικαστει κανεις γιατι δεν αναφερθηκε το ονομα του ακομα. Φυσικα αν αναφερθει το ονομα του συνεργειου θα εχει και αυτο καθε δικαιωμα να δωσει την δικη του εκδοχη. Συμφωνα ομως με την εκδοχη του μελους το να του αλλαξει τα λαδια με νεα σε συσκευασμενη μορφη??? δεν αφηνει πολλα ερωτηματικα?
Αμέσως μου πρότεινε να βγάλει το λάδι που ήδη είχε βάλει μέσα στον κινητήρα και να μου βάλει άλλο από σφραγισμένα μπουκάλια όπως και τελικά έκανε.
Αλλα αυτο που αρχιζω να αντιλαμβανομαι ειναι οτι αυτη η απαραδεκτη κατ'εμε τακτικη δεν πρεπει να ειναι και τοσο "σπανια" τελικα...
Τεσπα δεν με ενδιαφερει και ας εχει τα καλυτερα συνθετικα χυμα λαδια του κοσμου, οφειλει να με ενημερωσει και να με χρεωσει αναλογα, αν εγω συμφωνησω τοτε ολα καλα.
Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου...

Απάντηση με παράθεση