Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 79

Θέμα: Προσοχή στα συνεργεία!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις δικασει χωρις να ακουσεις τον κατηγορουμενο! Φιλε μου τα λαδια μπορει να παραγγελθουν σε drum, οπερ σημαινει μια παραγγελια 205λτ περιπου.
    Μπορει να εχει βαλει χρησιμοποιημενα λαδια, μπορει να ειναι καθαρα, μπορει να ειναι αλλου τυπου λαδι, μπορει...μπορει...μπορει.
    Αν δεν ακουσεις την δικη του εκδοχη, πως μπορεις να τον κατηγορησεις και να τον εκθεσεις σε ενα Site.
    Aς επικοινωνησει το παλικαρι με το συνεργειο και ας του πει πια ειναι η δικη του εκδοχη! και μετα να αναφερει το ονομα του συνεργειου!

το εχεις δικασει σε μενα το απευθυνεις?
    γιατι αν ναι, εγω διαβαζω ενα γεγονος και το γεγονος λεει οτι εβαλαν λαδι σε ατομικη συσκευασια επωνυμης εταιρειας και αυτα ηταν ανοιγμενα.
    Αρα μεσα ειχε κατι που μονο αυτος που το εβαλε ξερει!!
    Δεν με νοιαζει αν εχει μεσα castrol ή φολα, δεν με νοιαζει αν τα παιρνει με το κυβικο και αν τα συντηρει και πως τα συντηρει.
    Με νοιαζει οτι οταν πληρωνω συσκευασια του λιτρου θελω να ειναι μονολιτρο σφραγισμενο και για να μην ξεχνιομαστε σε καποια συνεργεια αυτο κοστιζει 18 ευρω το λιτρο.
    Οποτε αν απευθυνθηκες σε μενα μη μου λες οτι εγω δικαζω, Αν ισχυει η αναφορα που εκανε το μελος, ειναι απαραδεκτο, και φυσικα δεν μπορει να δικαστει κανεις γιατι δεν αναφερθηκε το ονομα του ακομα. Φυσικα αν αναφερθει το ονομα του συνεργειου θα εχει και αυτο καθε δικαιωμα να δωσει την δικη του εκδοχη. Συμφωνα ομως με την εκδοχη του μελους το να του αλλαξει τα λαδια με νεα σε συσκευασμενη μορφη??? δεν αφηνει πολλα ερωτηματικα?

Αμέσως μου πρότεινε να βγάλει το λάδι που ήδη είχε βάλει μέσα στον κινητήρα και να μου βάλει άλλο από σφραγισμένα μπουκάλια όπως και τελικά έκανε.

Αλλα αυτο που αρχιζω να αντιλαμβανομαι ειναι οτι αυτη η απαραδεκτη κατ'εμε τακτικη δεν πρεπει να ειναι και τοσο "σπανια" τελικα...
    Τεσπα δεν με ενδιαφερει και ας εχει τα καλυτερα συνθετικα χυμα λαδια του κοσμου, οφειλει να με ενημερωσει και να με χρεωσει αναλογα, αν εγω συμφωνησω τοτε ολα καλα.
    Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 17-07-14 στις 14:35

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

A8hnaios (18-07-14), Bitz (17-07-14), kplc16 (17-07-14), nikos1400 (18-07-14), Ptboul (17-07-14), trueno (06-04-15), tzanis320si (17-07-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP