Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσα χιλιόμετρα κάνετε ημερησίως μέσα στην πόλη?
- Ψήφισαν
- 62. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
μέχρι 60
-
μέχρι 80
-
μέχρι 100
-
100 και πάνω
-
Πλέον πάνω από 100.
60 με τον τσίγκο σπόρτινγκ,κατανάλωση σε συνθήκες κίνησης γιατί κυκλοφορώ ώρες αιχμής 4lt/100km
120minimum με 250 με το υπηρεσιακό (φαντάρος) Merc W210 Compressor. Η ελάχιστη κατανάλωση που έχω καταφέρει είναι 9.9 λίτρα ανά 100. Έχω να μηδενίσω το κοντέρ εδώ και 3 εβδομάδες, έχει γράψει 2300 χλμ με μέση κατανάλωση (από ότι λέει, γιατί τα ενδιάμεσα τα μετράω με το χέρι) 10.9.
Τον τσίγκο τον σβήνω σε ΚΑΘΕ φανάρι όπως έκανα και κάνω με ΚΑΘΕ προσωπικό μου όχημα (με λίγη προσοχή τον άσσο όμως λόγω του τούρμπο)
Αυτό που θα ήθελα είναι το καύσιμο που θα καταναλώνει το << πράσινο >> όχημά μου είναι να ΜΗΝ είναι συνδεδεμένο με εκπομπές CO2 και άλλων τοξικών, γιατί τα ηλεκτρικά για να κινηθούν ΠΡΕΠΕΙ να καεί κάρβουνο και τα υδρογονοκίνητα παίρνουν το υδρογόνο με πυρόλυση πετρελαίου (ΕΛΕΟΣ και μας τα πουλάνε σαν μηδενικών εκπομπών).
Μην μπερδεύεστε. Το ότι ένα όχημα μπορεί να έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ρύπους στην εξάτμιση δε σημαίνει ότι δεν ΠΑΡΑΓΕΙ ρύπους.
Πρέπει ΚΑΙ η ΠΗΓΗ του καυσίμου να είναι καθαρή.
-
The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:
Dimzan (27-04-10), m-power_01 (27-04-10), Tsakirakos (27-04-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP