Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι πριν πολλά χρόνια, είχαμε παρόμοια αποσπάσματα επί εμφυλίου. Το έδειξα το βίντεο που πόσταρε ο στροφ στον πατέρα μου και του θύμισε πράγματα που νόμιζε ότι είχε ξεχάσει.

Μάλιστα μου είπε και μια ιστορία για μια. Ξαδέρφη του που τρελάθηκε και στο τέλος αυτοκτόνησε αφού έκαψε με καυτό νερό το μόλις 2 χρονών αδερφάκι της. Ο λόγος που τρελάθηκε ήταν το γεγονός ότι είδε σε πασαλο το κεφάλι του αγαπημένου της, που είχε να δει περίπου ένα χρόνο. Εκεί που περίμενε να γυρίσει, είδε το κεφάλι του παλουκωμενο και σαλταρησε.

Όπως καταλαβαινετε, η ιστορία και νοοτροπία μας, δεν είχε και μεγάλη διαφορά από αυτά τα κτήνη που υπάρχουν ακομα...αυτό το οποίο όμως δεν ξέρω, είναι, το αν μετά από τόσα χρόνια, είμαστε όντως πολιτισμενοι και δεν θα κάναμε τα ίδια και εμείς αν ειμασταν σε μια παρόμοια κατάσταση με τη συρια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (18-06-14), Alex_ (17-06-14), Bazil Van Sinner (19-06-14), Bitz (17-06-14), chrisgiapz3 (18-06-14), katsaraios (17-06-14), pilot (18-06-14), Ptboul (18-06-14), strof (19-06-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP