Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Ντροπή...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλιως θα ηταν 500αρικα!
    Αμ εκεί να σ'έβλεπα

Ίδια φάση μου είχε τύχει και εμένα κάπου το '98 (στην Αγγλία). Επέστραφα σπίτι από την δουλειά και βλέπω 2 μεθυσμένους να μου κάνουν οτοστοπ.

Μπαίνουν μέσα, μου λένε να τους πάω σπίτι αν μπορώ κ θα με πλήρωναν, κλπ. Τότε δεν υπήρχε η λέξη κίνδυνος στο λεξιλόγιο μου, τους πάω έξω από την πόρτα και βγάζει ο ένας ένα 10λιρο. (τον γύφτουλα ).

Του λέω, Thnx mate, but I'm Greek and we don't get paid for favors ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ίδια πάλι φάση όταν με παρακάλεσε η μάνατζερ στο μαγαζί που δούλευα να πάω την κόρη της σπίτι βράδυ μετά την δουλειά.

Στην Αγγλία το χρήμα είναι θεός και τέτοιες φάσεις τους φαίνονται αδιανόητες. (για την πλειοψηφία του λαού, υπάρχουν κ Άγγλοι εξαιρετικοί τύποι).

Αυτές είναι ευκαιρίες πιστεύω να δείχνουμε λίγο τι εστί Έλληνας (κ όχι αυτό που έχουμε ή μας έχουν καταντήσει σήμερα).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following 9 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (04-06-14), Bazil Van Sinner (03-06-14), dark knight (03-06-14), katsaraios (03-06-14), Makis-e46 (03-06-14), nikos valvetronic (04-06-14), ntinos (03-06-14), pilot (03-06-14), Ε91 (03-06-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP