Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: Σε λειτουργία από σήμερα οι 40 κάμερες στο ΒΟΑΚ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ηρακλειο-Κρητη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντα δείχνουμε πόσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ήμαστε. Εμείς ήμαστε άντρες με αυτά έτσι; Συγχαρτήρια...
    Δύστυχος φίλε μου όπως λένε οι παλιοί < απ τη κεφαλή βρομάει το ψάρι...)
    Αν δεν έχουμε ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ και ΣΩΣΤΟΥΣ ΔιΚΑΙΟΥΣ νομους....πως θα πάει μπροστά αυτή η χώρα? Αν σε πρόδιδαν συνέχεια όπως και γίνετε και κοιτάζουν μόνο πως να σε κλέψουν (με το νόμο πάντα εμπρός βέβαια) τι θα κάνεις ,θα κάτσεις να τους κατεβάσεις και τα παντελόνια? Και δεν λέω ότι το μέτρο δεν είναι σωστό αλλά θα πρέπει πρώτα να τηρεί τις προϋποθέσεις (προειδοποιητικές ταμπέλες, σωστά όρια κ.τ.λ.) για να μην αναφέρω το οδικό κομμάτι που λίαν επιεικώς είναι άθλιο....ένα απλό παράδειγμα.. επιτρέπετε δρόμος εθνική οδός (συγκεκριμένα κομμάτι Χερσονήσου Αγίου Νικολάου )του 2013 χωρίς διαχωριστικό διάζωμα και πλάτους όσο θα έπρεπε να είναι η μια λωρίδα επειδή τα σχεδία είναι αρχαία και τώρα κατάφεραν να το υλοποιήσουν και να το παραλαμβάνει το έργο έτσι η Περιφέρια η δεν ξέρω και εγώ ποιος? η το άλλο...στην εθνική οδό πάνω τεράστιος κυκλικός κόμβος? χώρια η ποιότητα ασφάλτου κλήσεις οδοστρώματος κ.τ.λ.μην θέλουνε την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο....αφού μας τα παίρνεις ρε φίλε(το κράτος εννοώ) κανε ΣΩΣΤΟ έργο....

2. The Following 2 Users Say Thank You to tzanis320si For This Useful Post:

A8hnaios (03-06-14), JimE36 (05-06-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP