καλα δεν θα τα χαλασουμε εκει, αλλα κ παλι δεν νομιζω να αλλαζει κατι...
1) υπαρχουν μαρτυρες υπερ του Ηλια τα μαγειρευουν ετσι ωστε να βγαλουν οτι φταιει ο μπροστινος = κερδιζει ο Ηλιας οτι βιντεο κ να βρουνε!!
2) υπαρχουν μαρτυρες (στην συγκεκριμενη περιπτωση φιλοι του τυπου που κανει οπισθεν) οπου λενε οτι ο Ηλιας τον κοπανησε ενω ο μπροστινος πηγαινε κανονικα στον δρομο κ δεν εκανε οπισθεν = χανει ο Ηλιας αλλα οχι απο τα βιντεακια
3) δεν υπαρχει μαρτυρας οποτε ο τυπος βγαζει την οπισθεν κ λεει οτι τον κοπανησε ο Ηλιας απο πισω αρα κερδιζει παλι ο τυπος αφου το τραβηξουν στα δικαστηρια αρκετο καιρο μια που κ οι δυο θα εχουν αντιθετη αποψη, κ χωρις κανενα βιντεο το ποιο πιθανο ειναι να κερδισει παλι ο τυπος μια που ο Ηλιας ειναι απο πισω
με λιγα λογια η γνωμη μου ειναι οτι ειτε 1000 βιντεο πανε του Ηλια που κανει κοντρες μπαντες κτλ ειτε 1000 βιντεο παει ο Ηλιας που τραγουδαει Γαϊτάνο την μεγαλη εβδομαδα θα παιξει ρολο το τι εγινε εκεινη την στιγμη κ τιποτα αλλο!!
Παρολα ταυτα ισως να υπαρχει κ μια πολυ μικρη πιθανοτητα κ να ειναι καπως σωστο αυτο που λες εαν ειναι κανενα πολυνεκρο δυστυχημα(μακρυα απο ολους μας εδω μεσα) να χρησιμοποιηθουν σαν ενδειξεις αλλα κ παλι δεν ξερω εαν θα επηρεασουν την αποφαση ειναι καθαρα θεμα του εκαστοτε δικαστη!
ξερω εγω εαν υπαρχει κανενας δικηγορος ας μας φωτισει...τελος παντων αντε ας μην χαλαμε αδικα το ποστ![]()









Απάντηση με παράθεση