Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
οι μονοι στροφαλοι που ταιριαζουν στο Μ43 ειναι απο Μ42/44 και απο Ν47/Ν47TU.
Στην περιπτωση του N47 η διαδρομη ειναι 90 και στο Ν47TU ειναι 91. Του Ν47TU ομως θελει μια μικρη πατεντα για να μπει και ειναι πολυ σπανιος και ακριβος να τον βρεις.
Οσο για τα πιστονια 86mm με πειρο 21mm, οι επιλογες ειναι περιορισμενες σε αυτα τα λεφτα.
Αν θες 130-140 αλογα, ναι, μπορεις να το κανεις φτηνα και ευκολα. Εγω σου λεω οτι με αυτα που ειπες και ενα καλο προγραμμα, θα πας ανετα κοντα στο 160 αλογα.
Το μονο που θα επιμεινω ειναι ο εκκεντροφορος κοντα στις 272 μοιρες και ισως μεγαλυτερες βαλβιδες (μεχρι 1mm παιρνει ετσι κι αλλιως) και εισαι κομπλε.
Αρα το ιδανικό είναι να βρεθεί στρόφαλος απο Μ47 με 90αρα διαδρομη,θα βρεθεί στα παλιατζίδικα τέτοιος ή σπανίζει κ σε τι τιμή...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
απαπαπαπαπαπαπ.........
δεν βγαινω με αγνωστους απο το ιντερνετι...

για ποιον με περασες ?
(πες μου, που θα με πας ?)
χαχαχα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τα χρηματα που θα φτασεις το Μ43 στα 130hp,βαζεις εναν σαφως καλυτερο Μ44 με φπε στα 150+hp...δεν υπαρχει λογος ν'ασχοληθεις με το 1600αρι σου εκτος αν εχεις χομπι να πετας τα χρηματα σου στον κουβα...Η bmw ευτυχως εχει πολλες επιλογες για καθε βαλαντιο....
Αυτό είναι το χόμπι μου που το κατάλαβες;και όλων εκείνων που ρίχνουν χρήματα στα αυτοκινητά τους γιατί ως γνωστόν είναι πεταμένα λεφτά!