Ευχαριστω για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες Δημητρη . Σιγουρα θα μελετησω αρκετα τα θεματα που αναφερεις αν και ΔΕΝ αγχωνομαι καθως το τεχνικο team που εχει αναλαβει την μετατροπη ειμαι σιγουρος πως θα εχει ηδη την λύση σε οποιοδηποτε προβλημα τυχον υπαρξει στο αυτοκινητο , πραγμα που απευχομαι .
Να υποθεσω πως εχεις καταλαβει ποιος ειμαι . Ειμαι ο αδελφος του Τακη που πηρε το μοτερακι σου το γρηγορο για το miata του απο την Ερυθραια .... Και φιλος του Βαγγελή του GEO που του εχω ταξει κατουρηματακι με ανοιχτο παραθυρο αλλα ΔΕΝ θελει να το πιστεψει

Με σένα οταν ανοιξε απλα μαζεψε λεει εναν Βασιλοπουλο , μας ειπε στην αρχη και μετα αρχισε και το μαζευε ...Επεσε στον μισο Βασιλόπουλο μην σου πω πως σε κανα μηνα θα λεει ο ψευτης πως σε περασε κιολας .... Του εχω ταξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο Βασιλοπουλο και του εχω πει ... Μολις σταματησουμε , ανοιγεις παραθυρο συνοδηγου και κατουραω μεσα αλλα ολο το κοκορακι μου κανει και ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να τον τιμωρησω .....
Περαν της πλακας και του χαβαλε που κανουμε και παντα σε φιλικο κλίμα ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ( το διαβαζει τωρα και γελαει το λαμογιο ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ) Οταν με το καλό πατησω σωστα στον δρόμο θα ηθελα ενα φιλικο μεταξυ μας ανοιγματακι να μετρησουμε διαφορες και αποδοσεις μιας και ξερω πως κλυκλοφορεις με ενα απο τα καλύτερα της πιατσας.
Θα μιλησουμε σιγουρα ....