Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Ε39 540 COMPRESSOR by ESS

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Welcome to the FI world! Τα προβληματα ειναι και αυτα μερος της διαδικασιας. Οσοι εχουν ασχοληθει με εκτεταμενες μετατροπες τα εχουν αντιμετωπισει.
    Το προβλημα σου με το ρελαντι, (αν δεν στρωσει αφου ο εγκεφαλος ισως να χρειαζεται καποιο χρονο για adaptation-αν τον εχεις κανει και reflash- οποτε προσπαθει να αποκτησει καινουργιες fuel trimming curves στο ρελαντι μιας και εκει δουλευει σιγουρα closed loop) πιθανον να οφειλεται στη θεση της σκαστρας, που αν βρισκεται πολυ κοντα σε ενα ευαισθητο MAF, κατα την εκτονωση της επηρεαζει την ροη του αερα (με την δημιουργια μικρου στροβιλισμου) και κατα συνεπεια και την ποσοτητα που ψεκαζουν τα μπεκ στο ρελαντι. Αυτο παιρνει καποια δευτερολεπτα και μετα απο λιγο ομαλοποιειται η ροη του αερα και κατ επεκταση οι στροφες του ρελαντι.
    Αν αλλαξεις σκαστρα προσπαθησε να χρησιμοποιησεις κλειστου τυπου. Οι ανοιχτου τυπου, μιας και χρησιμοποιεις MAF ειναι πιθανο να σου δημιουργησουν περισσοτερα προβληματα στο ρελαντι. Υπαρχουν βεβαια και οι διπλου εμβολου που εχουν επιστροφη αλλα ταυτοχρονα και εκτονωση στον αερα (by pass & blow off). Το καθε αυτοκινητο αντιδρα διαφορετικα οποτε η δοκιμη ειναι ο καλυτερος σου συμβουλος σε αυτες τις περιπτωσεις. Good Luck!
    Ευχαριστω για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες Δημητρη . Σιγουρα θα μελετησω αρκετα τα θεματα που αναφερεις αν και ΔΕΝ αγχωνομαι καθως το τεχνικο team που εχει αναλαβει την μετατροπη ειμαι σιγουρος πως θα εχει ηδη την λύση σε οποιοδηποτε προβλημα τυχον υπαρξει στο αυτοκινητο , πραγμα που απευχομαι .

Να υποθεσω πως εχεις καταλαβει ποιος ειμαι . Ειμαι ο αδελφος του Τακη που πηρε το μοτερακι σου το γρηγορο για το miata του απο την Ερυθραια .... Και φιλος του Βαγγελή του GEO που του εχω ταξει κατουρηματακι με ανοιχτο παραθυρο αλλα ΔΕΝ θελει να το πιστεψει
    Με σένα οταν ανοιξε απλα μαζεψε λεει εναν Βασιλοπουλο , μας ειπε στην αρχη και μετα αρχισε και το μαζευε ...Επεσε στον μισο Βασιλόπουλο μην σου πω πως σε κανα μηνα θα λεει ο ψευτης πως σε περασε κιολας .... Του εχω ταξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο Βασιλοπουλο και του εχω πει ... Μολις σταματησουμε , ανοιγεις παραθυρο συνοδηγου και κατουραω μεσα αλλα ολο το κοκορακι μου κανει και ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να τον τιμωρησω .....

Περαν της πλακας και του χαβαλε που κανουμε και παντα σε φιλικο κλίμα ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ( το διαβαζει τωρα και γελαει το λαμογιο ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ) Οταν με το καλό πατησω σωστα στον δρόμο θα ηθελα ενα φιλικο μεταξυ μας ανοιγματακι να μετρησουμε διαφορες και αποδοσεις μιας και ξερω πως κλυκλοφορεις με ενα απο τα καλύτερα της πιατσας.

Θα μιλησουμε σιγουρα ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 23-04-10 στις 12:07
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP