Το R/T ειναι για να εναλλασεις ραδιο/τηλεφωνο. Για παραδειγμα πατωντας το R/T πηγαινεις απο το ραδιο στο τηλεφωνο και με τα βελακια απο το τιμονι εναλασσεις τις επαφες. Ξαναπατωντας πηγαινει παλι στο ραδιο και με τα βελακια απο τιμονι αλλαζεις σταθμους. Το απο κατω δεν ειναι mute, ειναι για να απαντας και να τερματιζεις τις κλησεις. Βασικη προϋποθεση ειναι να εχεις εργοστασιακο τηλεφωνο/bluetooth αλλιως δε λειτουργουν. Απο την αλλη βγαζει η parrot κατι κιτακια που συνεργαζονται με καποιον ανταπτορα με το τιμονι αλλα νομιζω και τοτε λειτουργει μονο το κουμπι εναρξης/τερματισμου κλησεων.
Ωραιος ! Το πιασα!
Και εγω κατι τετοιο θελω να βρω ενα κιτακι να το χωσω καπου κρυφο ( πχ πισω απο το ντουλαπακι να μην φαινεται και να απανταω απο τα χειριστηρια!
Εχουμε πληροφοριες για τον ανταπτορα αυτο?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.