Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: Μυρωδιες στην καμπινα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλτρο καμπινας καινουργιο να φανταστω;
    Το μυαλο μου παει στο να κοιταξει στον μπροστινο προφυλακτηρα καθως και στην διαδρομη του αερα μεχρι μεσα!Επειδη δεν καταλαβα,η μυρωδια εξαφανιζεται τις παγωμενες μερες;Η μυρωδια προερχεται απο το a/c;Οταν λειτουργει το a/c τι συμβαινει;Γνωμη μου ελεγχος και στα 2.Διαδρομη αερα απο εξω μεχρι μεσα για το a/c και τον κλιματισμο.Για μεσα θα ελεγα για αρχη καθισματα μοκετες και σημεια μη ορατα...Μπορει ο προηγουμενος να επινε καφε του επεσε κατω κυλησε μεχρι πισω.Καθαριστηκε επιφανειακα,οποτε η μυρωδια καλυπτεται εν μερη μεχρι που το σημειο ζεστενεται και μετα βρωμαει.Γενικα η δουλεια νομιζω εγινε καπου που δεν φαινεται οποτε η μυρωδια δεν βγαινει ξαφνικα.
    πχ Ξεκιναει απο το σπιτι το πρωι,15*βαθμους,κρυφο σημειο 11-12.Παρκινγκ και μετα απο 2 ωρες ηλιο ολο το αμαξι 20 βαθμους κρυφο σημειο 15-18.Απογευμα το χτυπαει ολη μερα 25 βαθμους,κρυφο σημειο 20=μυρωδια...
    Αν ισχυει το παραπανω παραδειγμα πιστευω πως αξιζει να κοιταξει καποιος στα σημεια που δεν φαινονται με το ματι.Κατω απο τα καθισματα,αναμεσα απο τα καθισματα και την κεντρικη κονσολα κλπ....

Κατι αλλο,μιας και στο θεμα μιλαμε για μυρωδιες,εχει κανενας αλλος μυρωδια με το αυτοκινητο στην οπισθεν;Οταν μιλαμε για οπισθεν δεν μιλαω μονο με το συμπλεκτη.Μιλαω για συμπλεκτη+γκαζι γιατι μπροστα ειχα γκρεμο.Ειχα θεμα 2-3 φορες παντα εντονη μυρωδια και μετα απο 2-3 λεπτα εξαφανιζεται.Δεν με εχει ενοχλησει ιδιαιτερα,απλα αν καποιος ξερει θα με βοηθαγε να μου ανοιξει τα ματια...

2. The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:

ntinos (15-04-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP