μια παρένθεση.
καταρχήν το αν είναι ή δεν είναι κομμένο το πάτωμα απο ένα Μ-τρίο, δεν έχει να κάνει τόσο με τον ιδιοκτήτη, όσο με την αστοχία του εργοστασίου. συμφωνώ ότι υπάρχουν αμάξι τα οποία πωλιούνται μέχρι και σήμερα τα οποία δεν έχουν ανοίξει, ή τουλάχιστο έτσι φαίνεται. μη νομίζετε ότι μπορείς να βγάλεις άκρη με την γέφυρα φορεμένη στο αμάξι για το αν έχει ανοίξει ένα πάτωμα αν ο ιδιοκτήτης του έκανε σοβαρή λαμαρινοδουλειά.
επίσης δεν είναι κάτι το τόσο τραγικό. πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα, απόδειξη αυτού ότι όλοι μα όλοι οι κάτοχοι, μόλις το αμάξι σηκωθεί στη ράμπα, πάνε κατευθείαν πίσω με τον φακό. το θέμα είναι η σωστή δουλειά πάνω στο κομμάτι αυτό όταν ανοίξει. εγώ επειδή την επισκευή την έκανα δυο φορές, αυτό που έχω να πώ είναι...αν σηκώσετε για να κάνετε δουλειά, ενισχύστε κιόλα. είναι ευκαιρία για να κάνεις όλες τις δουλειές μαζί και να ξενοιάσει το κεφάλι σου.
προσωπικά και το έχω ξαναπεί, θα προτιμούσα ένα αμάξι γαζωμένο και ενισχυμένο απο κάποιο το οποίο το οποίο δείχνει χαρτί και στο μέλον θα έχω στο κεφάλι μου την απορία...θ'ανοίξει, δεν θ'ανοίξει.
επίσης, αν ενισχυθεί, νιώθεις το αμάξι πιο τσιμέντο πίσω.