Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Porsche: Δίνει μπόνους 8.200 ευρώ στους υπαλλήλους της

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    28-11-11
    Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    1.311
    Thanked
    1475
    Rides
    0

    Προεπιλογή Porsche: Δίνει μπόνους 8.200 ευρώ στους υπαλλήλους της

    Μπόνους 8.200 ευρώ θα δώσει στον κάθε εργαζόμενό της η αυτοκινητοβιομηχανία Porsche, γιορτάζοντας μια χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων.

    Στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της Porsche την Παρασκευή, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ματίας Μιούλερ, εξήρε τις επιδόσεις της επιχείρησης, αλλά παρέμεινε επιφυλακτικός.

    «Παρά το γεγονός ότι η Porsche θα αυξήσεις τις πωλήσεις και τα έσοδά της, το 2014 θα είναι μια χρονιά γεμάτη απαιτήσεις» δήλωσε.

    Η εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη ανέφερε λειτουργικά έσοδα το 2013, 2.580.000 ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

    Στα 162.145 αυτοκίνητα, οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 15% το 2012, ενώ τα έσοδα σημείωσαν αύξηση κατά 3% φτάνοντας τα 14,3 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

    Οι εργαζόμενοι της αυτοκινητοβιομηχανίας θα λάβουν μπόνους 8.200 ευρώ έκαστος εξαιτίας αυτής της επιτυχίας, μετά τη συμφωνία μεταξύ του συμβουλίου της Porsche και του Εργατικού Κέντρου. Από αυτά, τα 600 ευρώ θα καταβληθούν ως ειδική συνταξιοδοτική εισφορά.

    Ο Uwe Hück, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, δήλωσε: «Οι εργαζόμενοι κέρδισαν αυτά τα χρήματα μέσα από τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, την ευελιξία και την αυξημένη παραγωγικότητά τους.

    Το σύνθημά μου είναι: τα κέρδη είναι σημαντικά για την υπεράσπιση των κοινωνικών επιτευγμάτων. Και η Porsche αποδεικνύει πως οι υψηλές αποδόσεις και η κοινωνική ευθύνη δεν είναι δύο έννοιες αντίθετες».

    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr



    σαρωνει το group VAG
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.



    Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

  2. The Following 8 Users Say Thank You to ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ For This Useful Post:

    A8hnaios (17-03-14), BILL007 (17-03-14), doctore (17-03-14), gant (17-03-14), pilot (17-03-14), Ptboul (17-03-14), vagmag (17-03-14), Vassilis ///M (17-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP