Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες έτοιμοι για να καταθέσουν τα σχετικά χαρτιά στον Άρειο Παγο, προκειμένου να κατέβουν στις Ευρωεκλογές με δικά τους κόμματα είναι οι εξής:
- Ο Νίκος Βαμβακούλας
- Ο Λευτέρης Πανταζής. Που έχει βρει μάλιστα και το όνομα: ΛΕ ΠΑ. Δηλαδή: Λεύτερη Πατρίδα.
- Ο Στάθης Ψάλτης: Αν ο Γιώργος Πάντζας με τον Παύλο Χαϊκάλη μπήκαν στη Βουλή, εγώ θα κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα μπω στην Ευρωβουλή.
-Η Άντζελα Δημητρίου; Καλύτερες, δηλαδή, είναι από εμένα αυτές οι σουρτούκες η Εύα Καϊλή και η Έλενα Ράπτη;
- Ο Νίκος Αλέφαντος. Ο αγωνιστής των πάγκων. Ο Σπάρτακος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
- Ο Γιώργος Τράγκας: μπορεί να νομίζει ότι με πρόλαβε αυτός ο Θεοδωράκης, αλλά στην τελική θα φάει την σκόνη του.
- Ο Πιτ Παπαδάκος: εγώ μπορώ να βλέπω το μέλλον. Δεν θα μπορέσω να δω το σωστό για την Ελλάδα;
Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ακούει στο όνομα Γιώργος Νταλάρας. Πολύ σοβαρά στο να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος σκέφτεται ο Γιώργος. Ο καλλιτέχνης που δεν έχει πάρει από το δημόσιο χρήμα, ούτε μια δραχμή. Για να δείξει έμπρακτα την πολιτική διαφωνία του με τη σύζυγο του και το Μνημόνιο.
![]()
![]()