Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Chris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θελω να σας δω τι θα ψηφισετε παλι!!!!!διοτι εμεις οι Ελληνες ολο λεμε αλλα απο τον καναπε!!!!Οι καλπες θα βγαλουν παλι τους ιδιους αλητες μπλε κοκκινους πρασινους
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    παμε να "ξυπνησουμε"την επικαιροτητα??
    Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες έτοιμοι για να καταθέσουν τα σχετικά χαρτιά στον Άρειο Παγο, προκειμένου να κατέβουν στις Ευρωεκλογές με δικά τους κόμματα είναι οι εξής:

- Ο Νίκος Βαμβακούλας

- Ο Λευτέρης Πανταζής. Που έχει βρει μάλιστα και το όνομα: ΛΕ ΠΑ. Δηλαδή: Λεύτερη Πατρίδα.

- Ο Στάθης Ψάλτης: Αν ο Γιώργος Πάντζας με τον Παύλο Χαϊκάλη μπήκαν στη Βουλή, εγώ θα κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα μπω στην Ευρωβουλή.

-Η Άντζελα Δημητρίου; Καλύτερες, δηλαδή, είναι από εμένα αυτές οι σουρτούκες η Εύα Καϊλή και η Έλενα Ράπτη;

- Ο Νίκος Αλέφαντος. Ο αγωνιστής των πάγκων. Ο Σπάρτακος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Ο Γιώργος Τράγκας: μπορεί να νομίζει ότι με πρόλαβε αυτός ο Θεοδωράκης, αλλά στην τελική θα φάει την σκόνη του.

- Ο Πιτ Παπαδάκος: εγώ μπορώ να βλέπω το μέλλον. Δεν θα μπορέσω να δω το σωστό για την Ελλάδα;

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ακούει στο όνομα Γιώργος Νταλάρας. Πολύ σοβαρά στο να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος σκέφτεται ο Γιώργος. Ο καλλιτέχνης που δεν έχει πάρει από το δημόσιο χρήμα, ούτε μια δραχμή. Για να δείξει έμπρακτα την πολιτική διαφωνία του με τη σύζυγο του και το Μνημόνιο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 3 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

dafidack (15-03-14), Nino (15-03-14), Vassilis ///M (16-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP