Για μένα η καλύτερη αίσθηση που είχα ποτέ σε φρενάρισμα ήταν από ένα Octavia ενός γνωστού μου αλλά μιλάμε για πολλάαααα λεφτά φρένα...
screen capture freeware
Για να καταλάβετε το μέγεθος σε 18άρα ζάντα δεν έμπαιναν χωρίς προσθήκες τροχών...
free image host
Δεν μπορούσα να έχω φυσιολογικό φρενάρισμα, μιλάμε χρειαζόταν τρομερή ευαισθησία στο πεντάλ για να σταματήσει ήρεμα...
Φυσικά και δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τα δικά μου φρένα όμως τώρα η διαφορά στην αίσθηση σχετικά με πριν είναι ελάχιστη, ευτυχώς όμως προς το καλύτερο... Βέβαια δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα αφού έχω κάνει μόνο 50 χλμ συνολικά... Στην πορεία όλοι μου λένε θα δω μεγάλη διαφορά μετά από 500 με 1000 χλμ...
Σαν απόδοση φυσικά και είναι καλύτερα και το είδα σε 1-2 δοκιμούλες που έκανα και σε μεγαλούτσικες ταχύτητες (100 χλμ) και σε μικρότερες... Ακόμα δεν θέλω να τα πιέζω τρομερά, να στρώσουν λίγο πρώτα και μετά... Ακόμα ούτε οι δίσκοι δεν φαίνεται καλά καλά που πατάει το τακάκι...
Όσο για το σεβρό που λέτε ίσως το ψάξω λίγο παραπάνω αργότερα βλέποντας και την συμπεριφορά των φρένων στην πορεία...