-
Το θεμα ειναι οτι πας να παρεις ενα ειδικο αυτοκινητο, δεν ειναι ενα αυτοκινητο καθημερινο, αλλα κατι εξειδικευμένο.
Μ6 μετατροπή, και ποσο ειναι καλη αυτη η μετατροπη μπορεις να ξερεις?
δεν ειναι θεμα να το παρεις, πανε παρτο και αυριο, αν ομως το αμαξι δεν ειναι σωστο, και εννοω απο ολες τις αποψειις, και θεμα το ποσο καλη μετατροπη ειναι για την ιδια την ασφαλεια σου αλλα και για την τσεπη σου.
Αν ειναι οτι να'ναι εχουν βαλει ενα μοτερ πανω απο Μ6 και ενα λουκ εξωτερικα χωρις πολλα πολλα τι θα κανεις?
επειτα αν κατι δεν σου κατσει καλα εχεις σκεφτει οτι παρα μα παρα πολυ δυσκολα θα το πουλησεις? με την εννοια οτι ειναι μια μετατροπη αμφιβολου ποιοτητας.
εδω τα γνησια δεν πουλουνται, θα μου πεις δεν πωλουνται λογω φορολογιας κλπ, αλλα δεν παυει να ειναι γνησιο και ως εκ τουτου ολα αυτα τα αμφιβολου ποιοτητας μετατροπης εξαλιφονται διοτι παιρνεις κατι οπως βγηκε απ το εργοστασιο.
εκτος εαν πεις οτι αν δεν μου βγει καλο το πουλαω πολυ φθηνα σε τιμη τροπετου ας πουμε.
τα λεω αυτα γιατι δεν ειναι ενα Ε46 Μ3 ας πουμε μετατροπη που εχει γινει σε παρα πολλα αυτοκινητα και ειναι ευκολο για πολλους μηχανικους να κανουν καλη δουλεια. ειναι Μ6 και εινα κατι που δεν βλεπεις καθε μερα τετοια μετατροπη.
αλλα ολα αυτα πρεπει να τα ψαξεις. ανοιξες το καπω κατ' αρχην να δεις αμα φοραει V10 μεσα? γιατι απ τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι δεν το ειδες και θελεις βοηθεια.
αυτο που δεν εχεις να χασεις τιποτα και να σου λυθουν ολες αυτες οι αποριες ειναι να παρεις εναν μηχανικο, εναν "bmwδάκια" κατα προτιμηση, η αν εχεις κανενα φίλο δικό σου να τον παρεις απ το χερι να πατε να το δειτε το αυτοκινητο ενδελεχώς και να πατε και σε μια αντιπροσωπεια ή συνεργειο να το δειτε απαραίτητα πριν κανεις οτιδήποτε.
επισης να ζητησεις οτι χαρτια υπαρχουν, χαρτια απο τιμολογια αν υπαρχουν της μετατροπης και γενικα οτι ειναι δυνατο για να βγαλεις μια εμπεριστατωμένη αποψη!
Επισης να τσεκαρεις και τους αριθμους. και πλαισιο (να δεις την καροτσα απο τι ειναι, μοντελο, προελευση κλπ) και να δεις και αριθμο μηχανης. να υπαρχει τιμολογιο αγορας, μην ειναι κανενα κλεμενο γιατι θα βρεις εσυ μπελά μετα.
καλο ψαξιμο ευχομαι.
Ελπιζω να βοηθησα.
-
The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
A8hnaios (11-02-14), chrisgiapz3 (11-02-14), Panos 316T (10-02-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP