Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • FORD FOCUS RS MK1

    16 29,63%
  • CIVIC TYPE-R EP3

    24 44,44%
  • VW GOLF GTI V

    14 25,93%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 109

Θέμα: Επιλογή αυτοκινήτου

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    19-05-10
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Μηνύματα
    1.855
    Thanked
    3075
    Rides
    1

    Προεπιλογή Συνέχεια αναζήτησης....

    Η αναζήτηση συνεχίζεται λοιπόν,δεν εχω καποια εξέλιξη μεχρι στιγμης αλλα μετα απο σκεψεις και συζητησεις με την συζυγο αρκετο διαστημα αποφασισαμε να αγοραστει μικρο αυτοκινητο πολης-SMART μαλλον λογω και του πολυ καλου κλωβου που εχει και λογω ευκολιας παρκαρισματος- μηδενικων εξοδων κτλ.Ουσιαστικα ειναι σαν να μην το εχεις μιας και ηδη εχουμε στην δουλεια ενα SMART και ενα LAGUNA μαζι με τον αδερφο μου και μας εχει λυσει τα χερια.

    Ετσι μενει χωρος για την αφεντια μου αφου ειμαι χωρις ''εργαλειο ευχαριστησης'' εδω και σχεδον 6 μηνες,το μεγαλυτερο διαστημα απο τοτε που ημουνα 18 χρονων.Ειμαι σε αναμονη μελλοντικης αγορας γνησιας Μ3 Ε30 μιας και πουλησα την προηγουμενη μου εδω και αρκετο καιρο.

    Η αποφαση μου παραμενει να μεινω χωρις αυτοκινητο ακομα περισσοτερο διαστημα με εξαιρεση την αγορα ενος αγωνιστικου αυτοκινητου για το πρωταθλημα αναβασεων πρωτα ο θεος.
    insane in the ///Midbrain

  2. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

    BILL007 (04-02-14), Leonidas_E39 (04-02-14), trifonas (08-12-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP